Keukendagboek, Kokspraat

Tv Debuut, Roos was te zien in Business Class

Tv debuut hoor haha, ik was te zien op tv bij Business class!

Het is alweer een paar maanden geleden maar ik bedacht me ineens dat ik hier helemaal niks over had gedeeld op de blog. Dit komt grotendeels doordat ik überhaupt nog niet veel over mijn huidige baan heb gedeeld, eigenlijk alleen toen ik op de Kookdjem stond. Waar ik trouwens ook een paar secondes op tv was haha maar dit was een regionale zender, dit was meer het ‘grote mensenwerk’. 31 Maart werd bij business class op RTL Z uitgezonden hoe ik een lunchgerecht maak die we bij mij op mijn werk serveren.

Wat een leven als tv kokkie haha. Ik kwam de studio binnen en moest gelijk door naar de make-up. De lampen in een studio zijn zo fel dat je make-up hierop afgestemd word. Mocht je met je gewone dagelijkse make-up naar binnen lopen word je huidskleur heel raar door het licht heb ik me laten vertellen haha.

Met knikkende knieen wacht ik tot het zover is en ons stukje gaat beginnen..

Alles verloopt vlekkeloos en ondanks de zenuwen doe ik gewoon mijn ding en raad eens? Ik loop nog steeds met 10 vingers rond. 😉 Na de opnames zijn we met ons team lekker gaan lunchen aan het strand. De opnames waren zaterdagochtend en zondagochtend werd het al uitgezonden.

Ik was die avond gaan stappen en werd wakker toen de uitzending al was geweest. Ik werd wakker met tientallen appjes van familie en vriendinnen, super grappig! Een paar uur later durfde ik het eindelijk terug te kijken, zo bizar om jezelf op een RTL zender te zien haha! Wil je de uitzending terugkijken? Klik dan hier om alleen het fragment van De Stal te zien. Via de site kun je ook de hele aflevering bekijken, hier zie je me tussendoor nog wat snijwerk verrichten. Tot zover mijn tv debuut haha!

Ik ben nog niet gevraagd voor mijn eigen tv show helaas maar.. Wat niet is kan nog komen! 😉

tv debuut

1 thought on “Tv Debuut, Roos was te zien in Business Class

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *