Delft, Hotspots

Hummus eten bij Hummus in Delft

Hummus Delft

Adres: Molslaan 39, 2611RJ, Delft

Website: http://www.ilovehummus.nl/delft

Hummus in Delft is the place to be als het gaat om het eten van… Hummus, hoe kan het ook anders!

Deze gezellige zaak is door mij al vaker bezocht en wanneer ik er rond lunchtijd ben zitten er altijd ook al wat andere tafeltjes, toch is het nooit een probleem hier wat te eten en te werken achter mijn laptop.

Het eten is alle keren dat ik hier ben geweest super lekker! Toen ik de eerste keer met een vriendin langskwam namen we een proeverij als diner. Heerlijk! Verse hummus, verschillende salades, bonengerechtjes en frietjes verschenen op ons tafeltje. De zoete aardappel frietjes zijn goddelijk! Heerlijk crunchy en de vegan mayo die erbij word geserveerd is lekker kruidig. Ook toen ik later zelf een keer een hummus combo van salade en gefrituurde aubergines bestelde was dit weer heerlijk.

hummus

Een mooi verzorgd interieur is top maar wat Hummus doet is net even next level. Ze hebben namelijk duurzaamheid toegevoegd in het interieur, hoe tof! Het grootste en grappigste voorbeeld hiervan vind je bij de toiletten. De wasbak zit boven de toilet spoelbak en hierdoor word het water dat je wegspoelt met het wassen van je handen gebruikt als doorspoelwater voor de wc. Op en top recycling!

hummus

De prijzen vind ik prima en vergelijkbaar met andere lunchzaken, als diner is het zelfs best goedkoop. Mocht je een onwijze vleeseter zijn raad ik je toch aan het eens een kans te geven, ondanks het vega menu. Hummus serveert verschillende soorten “nepvlees” van de vegetarische slager die haast niet met echt te onderscheiden zijn maar ook de vegetarische gerechten zonder vleesvervangers zijn absoluut de moeite waard.

Hummus is van dinsdag t/m zondag geopend in Delft, in Den Haag zit nog een vestiging maar hier ben ik nooit geweest.

hummus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *