Over Roos

Rozemarijn| 25 jaar| woont in het mooie Leidenvan kleins af aan kookgek| ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt|

Koksopleiding| basis-kok| zelfstandig werkend kok| leidinggevende keukenleermeestersociale hygiëne | HACCP| BHVEHBO|

| fitness/ crossfit| gezondheid en droogtrainen| fotograferen| interieur| natuur| kookboeken doorbladeren| koken| met zonnebril op de kop aan het terras|

| door de regen fietsen| rozijnen| orgaanvleesknaagdieren|

Het bloggen zat er altijd al in. Menig bibliotheekpersoneel heeft me als klein kind met kookboeken heen en weer zien slepen. Ik schreef receptjes over in een map en bewaarde het dan. Niet dat ik de recepten ook werkelijk maakte, ik vond het gewoon leuk om over te schrijven haha. Jammer dat het perfectionistische in me de mappen weggooide wanneer er weer eens te veel in gekrast was, wat had ik ze graag nog eens teruggelezen. Hoe ouder ik werd, hoe groter de passie voor eten en koken werd. 

3 Koksopleidingen en heel wat stages verder ben ik leidinggevende keuken afgestudeerd en was ik klaar voor het echte werk. Ik heb ik verschillende restaurants gewerkt. Van visrestaurant tot hippe koffiebar tot fancy-pancy restaurants die in de top 500 van Nederland staan. Allemaal geweldig om te doen maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een baan waarbij het koken met een stukje maatschappelijk werk word gecombineerd. Ik werk in een restaurant waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiding om naar een zelfstandige baan door te stromen. Onwijs leuk om te doen, uitdagend en geen 1 week is hetzelfde. 

Eten met Roos is mijn digitale opslagwereldje voor al het food- gerelateerde dat ik meemaak. Ik plaats hier m’n hoogtepuntjes van mijn vak. Ook recepten, foto’s en hotspots waar ik ben geweest komen hier te staan. Mijn blog heeft me zoveel moois opgeleverd! Ik heb events mogen bezoeken, heb leuke andere foodbloggers ontmoet, ik heb mee mogen kijken in sterrenrestaurants en ik heb zelfs 2 keer zelf op een foodtruck event gestaan met Eten met Roos! Ook ben ik gastblogger voor Social Deal, ik ga voor hun op pad en schrijf reviews over de restaurants waar ik heb gegeten. 

Ik ben veel met sport in combinatie met voeding bezig. Ik ben vaak in de sportschool te vinden en vind het mooi om een beetje droog te trainen. Dat voeding hier een belangrijk onderdeel is, is een feit. De uitdaging is om het gezonde eten tóch heel lekker te maken, ik deel mijn bevindingen en recepten hiervan ook graag. 

Ik hoop jullie te inspireren eens een recept van de blog te maken of een toffe hotspot te bezoeken die ik hier heb genoemd. Mocht je vragen, tips of advies nodig hebben, schroom niet me een berichtje te sturen.

Liefs,

Rozemarijn

 

3 thoughts on “Over Roos

 1. Roos wat bent U een toffe dametje.Als ik zo eens kijk,hebben wij dezelfde interesses.
  Ik zou echt wat meer willen weten over uw recepten en de restaurants die ge bezocht hebt.
  Ik kook zelf namelijk ook zo graag een grote passie.Eenzelfde grote passie van me is
  schilderen.
  Graag hoor ik nog van je.

  Groetjes
  Rose-Anne

 2. Hoi roos
  Ziet er lekker uit ik denk dat ik de gerechten graag na zou maken ,maar dan met biologische groenten.
  Groetjes Natasja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *