Over Roos

Rozemarijn| 24 jaar| woont in Leidenvan kleins af aan kookgekgeluksvogel ten top omdat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken|

Koksopleiding| basis-kok| zelfstandig werkend kok| leidinggevende keukenleermeestersociale hygiëne | HACCP | BHV|

| fitness groepslesjes| bankhangen| lokale winkeltjes| fotograferen| interieur| plantjes| natuurwandelingen| seizoensproducten | kookboeken| koken| eten| recepten testen| hotspots ontdekken|

| door de regen fietsen| rozijnen| gillende kinderen| negatievelingen| koolraap| treinvertragingenknaagdieren|

Het bloggen zat er altijd al in. Menig bibliotheekpersoneel heeft me als klein kind met kookboeken heen en weer zien slepen. Ik schreef receptjes over in een map en bewaarde het dan. Niet dat ik de recepten ook werkelijk maakte, ik vond het gewoon leuk om over te schrijven, apart kind was ik haha. Zo jammer dat het perfectionstische in me de mappen weggooide wanneer er weer eens te veel in gekrast was, wat had ik ze graag nog eens teruggelezen. Hoe ouder ik werd, hoe groter de passie voor eten werd. Na de basisschool ben ik naar een groene middelbare school gegaan en toen wist ik het zeker, ik wou de keuken in als ik later groot was!

3 Koksopleidingen en heel wat stages verder ben ik leidinggevende bij een hele toffe lunchzaak geworden, zo leuk! Ik vind het super leuk om collega’s te motiveren en begeleiden bij het koken en ook planningen maken en nieuwe menukaarten bedenken vind ik fantastisch.

Eten met Roos is mijn digitale opslagwereldje voor al het foodgerelateerde dat ik meemaak. Het begon allemaal omdat ik mee wou doen aan een wedstrijd waar je een blog voor moest hebben maar het groeide uit tot een plek waar ik mijn passie kwijt kon. Ik heb na een tijd toen ik besloot er echt voor te gaan een ‘grotemensencamera’ gekocht en een fotografie cursus gevolgd en vind het super leuk om hier mee bezig te zijn. Hoewel ik er nooit zoveel aan kan doen als ik eigenlijk zou willen (naast een ongeveer 50 urige werkweek is het soms lastig tijd te vinden) plaats ik hier m’n hoogtepuntjes van mijn vak. Recepten, foto’s en hotspots waar ik ben geweest komen hier te staan.

Mijn blog heeft me zoveel moois opgeleverd! Ik heb events mogen bezoeken, heb leuke andere foodbloggers ontmoet, heb mee mogen kijken in sterrenrestaurants en ik heb zelfs 2 keer zelf op een foodtruck event gestaan met Eten met Roos! Echt zo onwijs leuk allemaal, dit had ik echt nooit verwacht! Eten met Roos is een pure hobby, het is niet mijn bedoeling er een slaatje uit te slaan en ik denk dat dat ook tegelijk de kracht is van deze blog, het is allemaal puur mezelf en ik zal nooit zeggen dat een product leuk is wanneer ik dit helemaal niet vind.

Ik hoop jullie te inspireren eens een recept van de blog te maken of een toffe hotspot te bezoeken die ik hier heb genoemd. Mocht je vragen, tips of advies nodig hebben, schroom niet me een berichtje te sturen.

Liefs,

Rozemarijn

Alle foto’s van mij op deze pagina en de ‘contact pagina’ zijn gemaakt door Lonneke Noordeloos 🙂

3 thoughts on “Over Roos

 1. Roos wat bent U een toffe dametje.Als ik zo eens kijk,hebben wij dezelfde interesses.
  Ik zou echt wat meer willen weten over uw recepten en de restaurants die ge bezocht hebt.
  Ik kook zelf namelijk ook zo graag een grote passie.Eenzelfde grote passie van me is
  schilderen.
  Graag hoor ik nog van je.

  Groetjes
  Rose-Anne

 2. Hoi roos
  Ziet er lekker uit ik denk dat ik de gerechten graag na zou maken ,maar dan met biologische groenten.
  Groetjes Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *