Hotspots, Nieuwe Wetering

Tussen Kaag & Braassem, fancy dineren aan het water

Tussen Kaag & Braassem

Adres: Regenboogweg 102, 2376BH Nieuwe Wetering

Website: https://www.tussenkaagenbraassem.nl/

Website Social Deal link: www.socialdl.com/WHNMJ

Bij Tussen Kaag & Braassem eet je de meest lekkere en fancy gerechten aan het water, super fijn!

Afgelopen donderdagavond stapte we de tent binnen. Een gezellige sfeer met een vooral wat ouder publiek. We mogen aanschuiven bij een tafeltje aan het raam met een prachtig uitzicht over water en een echt typisch Hollandse landschap. Super mooi, vooral toen de zon onder ging!

We genieten deze avond van een 5 gangen verrassingsmenu..

Van tevoren kun je aangeven of je ergens allergisch voor bent of iets écht niet lust. Ik wil absoluut geen orgaanvlees maar dit zit dit keer niet in het menu, prima!

We starten het menu met een salade met verse tonijn, kroepoek van inktvis en een wasibimayonaise. Mega lekker! Op het eerste gezicht lijkt er niet heel veel vis in te zitten maar onder de sla liggen nog meer plakjes verse tonijn. De salade is lekker op smaak en de start met tonijn voorspelt veel goeds!

tussen kaag & braassem

Hierna volgt een stukje zeebaars met tagliatelle en een tomaten atiboise, een soort salsa. Ook al zo lekker! Ze hebben de pasta extra smaak gegeven wat het hele gerecht een stuk bijzonderder maakt. Het hoofdgerecht bestaat uit een flink stuk diamanthaas met een jus van rozemarijn, seizoensgroentes en een kruiden- aardappelmousseline. We genieten, elke gang is stuk voor stuk geweldig.

Het kaasplankje bestaat uit 3 kazen. De blauwe kaas vind ik niet lekker maar dit heb ik nog nooit lekker gevonden, de andere 2 zijn lekker romig. De kazen worden geserveerd met wat rucola, walnootjes en een toastje.

Het dessert is de perfecte afsluiter..

Limoen- yoghurtijs met een stukje brownie, een taartje van chocolade en passievrucht, witte chocomousse en merengue. Zó lekker, vooral het passievrucht taartje.

Deze avond was zó fijn. Goed gezelschap, een geweldige locatie en heerlijk eten. Hier word ik blij van, dit is de ideale plek om te eten wanneer je iets te vieren hebt of gewoon even écht goed wilt eten. En dat voor maar €29,95 ipv €52,50 per menu. Een korting van 43% via Social Deal, daar word je toch al helemaal blij van?! Het is waarschijnlijk een locatie waar je niet zo snel komt maar het is makkelijk bereikbaar via snelwegen, zeker eens langsgaan dus! 😉

Deze blog is ontstaan via een samenwerking met Social Deal. Het bevat zoals altijd alleen mijn eerlijke mening, ik heb oprecht heel lekker gegeten bij Tussen Kaag & Braassem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *