Hotspots, Noordwijk

HiroMina, Sushi eten aan de boulevard van Noordwijk

HiroMina

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 9A‎, 2202 GT Noordwijk

Website: https://hiromina.nl/

Link Social Deal link: www.socialdl.com/SWLXM

Op een mooie zondagavond schuiven we aan op het terras van HiroMina. Het zonnetje schijnt en we zitten na een super chill dagje series kijken aan de boulevard van het strand van Noordwijk. Hoe fijn kan het leven zijn haha! We eten hier deze avond via Social Deal voor wie ik nu al een tijdje gastblogger ben. De deal houd een all- you- can- eat concept in, van 17.00 tot 19.00 uur onbeperkt genieten van al het lekkers dat HiroMina te bieden heeft.

Verse sushi, poké bowls, lekkers van de grill of hapjes uit de frituur, bij HiroMina heb je het allemaal..

Met een tablet kun je door te swipen alle kleine gerechtjes en sushi’s zien. Op de foto’s kun je zien hoe het eruit ziet en als het je bevalt klik je het aan om te bestellen. Het is in tabbladen verdeeld waardoor je makkelijk kunt zoeken. Sushi, gefrituurd, side dishes, salades.. Je kunt alle kanten op. Per ronde kun je 10 gerechtjes aanklikken. Het ene gerechtje bestaat uit 1 grote sushi en het andere bestaat uit 3 kleine rolletjes maar dit staat allemaal aangegeven op de foto.

hiromina

Wat wij hebben gegeten? Wat niet haha!

Lekkere sushi’s met zalm, tonijn, omelet, avocado en eend. Een poke bowl, soja boontjes, een kip salade en gewokte courgettestukjes. We hebben ook nog wat garnalen en burgertjes besteld en hierna gingen we rollend naar huis haha. Alles was goed op smaak en het smaakt ook echt versgemaakt, zo’n domper als je proeft dat het van die oude sushi rolletjes zijn maar dit was zeker niet het geval. Het burgertje vonden we leuk omdat je dit niet vaak zit in ‘sushi zaken’. Tussen het broodje zat een romige wakame salade, super lekker! De poké bowl bevatten lekker veel rauwe vis, het is zeker niet zo dat we karige porties kregen omdat we via een deal langs kwamen.

De inrichting is gezellig, er staan wat planten en leuke lampjes in de zaak maar omdat wij lekker buiten zaten heb ik hier eerlijk gezegd niet zo op gelet. Buiten zijn er tafeltjes in de zon en in de schaduw, super fijn!

De all- you- can- eat deal is te koop via Social Deal voor €16,50 in plaats van €25,50 wat je een korting van 35% geeft! Lekker meegenomen haha. Voor sommige hapjes betaal je extra zoals sashimi en bepaalde sushi’s maar dit staat bij de foto aangegeven. Wij hadden een sushi met eendenborst erbij gekocht voor €4,95 voor 3 stuks, deze zagen er wel super fancy uit en smaakte ook echt heel lekker, je merkt dat ze hier wat extra aandacht aan besteden door wat extra aankleding van een gebakken uitje.

Mocht je geen zin hebben in het all- you- can- eat concept heeft HiroMina ook verschillende teppanyaki menu’s. Hiromina is elke dag geopend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *