Den Haag, Hotspots

ROEMS streetfood gerechten in Den Haag

ROEMS Streetfood

Adres: Binckhorstlaan 131, 2516BA, Den Haag

Website: https://www.roems.nl/

Link Social Deal: www.socialdl.com/QHWDG 

ROEMS streetfood in Den Haag is een toffe spot voor een stoer bord eten. Toffe gerechten van de straat gecombineerd met een culinair vleugje, dit beloofd spannende gerechten!

Er is geen echte kaart, er is een handgeschreven bord met alle wisselende gerechtjes. Het zijn verschillende losse, kleine gerechten en de bedoeling is hier een aantal van te kiezen. Lekker mixen& matchen, misschien wat delen of toch stiekem alles voor jezelf houden, bij ROEMS heb jij het voor het zeggen.

Ik lunch hier voor Social Deal. De deal bestaat uit een 3 gangen lunch; een verse dagsoep en 2 gerechtjes naar keuze. De soep is een verse tomatensoep. Het vriendinnetje met wie ik aanschuif heeft ook een koksverleden dus we hebben het er nog even over dat we nooit tomatensoep bestellen omdat we bang zijn voor een ‘chemische bliksmaak’. Niks is minder waar, een súper lekker soepje. Licht zoet en een rooksmaakje, heel lekker!

Na de soep mogen we 2 gerechtjes uitzoeken..

Ik ga voor de gamba’s pili pili en de papadum met groentes. Het vriendinnetje valt voor de mini hamburger en de triple pantosti. De gamba’s zijn lekker van smaak en de olie waarin ze zitten in lekker pittig. De papadum is mijn favoriet. Een krokant deegje met groentes en een wasabi- en kerriesausje. Mjam! De tosti is ook erg lekker en de hamburger is wat vettig, dat moet dan maar net je smaak zijn. De porties vind ik voor een lunch mooi, na de 3 gerechtjes kun je voldaan verder. Het ligt er wel aan welke gerechtjes je kiest, van een tosti zul je sneller ‘vol’ zitten als van wat garnaaltjes.

De locatie is misschien een beetje vreemd. Ik woon in Leiden dus kwam met de trein naar Den Haag en alhoewel het daarna nog geen 10 minuutjes met de bus vanaf centraal was, vond ik de plek nogal apart. Ik belandde in een soort bouwveld en het restaurant zit in een hotel. Eenmaal binnen merk je niks meer van al het bouwgeweld en zit je midden in een tof ingerichte plek. Mooie wandplaten, blauwe en donkere tinten, gouden lampen en verse bloemen.. Love it!

De bediening is vriendelijk en op een leuke manier wat nonchalant..

Er is iets misgegaan met de reservering waardoor we eigenlijk niet in de agenda staan maar dit word ook snel opgelost en we mogen lekker aanschuiven, fijn! Ook wanneer we een jus bestellen word deze gelijk vers geperst, dat zien we graag haha.

Wil jij ook lekker en cheap lunchen? Deze deal kun je hier scoren voor maar €9,50. Dit geeft je 47% korting op een 3 gangen menu, best prima toch?! De lunch is zelfs geldig in het weekeind, ideaal!

Dit bericht is in samenwerking met Social Deal. Natuurlijk bevat het zoals altijd alleen mijn goudeerlijke mening haha.

ROEMS

1 thought on “ROEMS streetfood gerechten in Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *