Den Haag, Hotspots

Angie’s Kitchen, Beers and bites in Den Haag

Angie’s Kitchen

Adres: Noordeinde 148, 2514 GP, Den Haag

Website: https://angies-kitchen.nl/

Website Social Deal Link: www.socialdl.com/TWXQM

Angie’s Kitchen is een pareltje op het Noordeinde in Den Haag. Een super gezellige spot waar je terecht kunt voor een borrel of diner. Met een speciaalbiertje in de hand belandt je in de fantastische binnentuin. Wat wilt een mens nog meer..

angie's kitchen

Op een zaterdagavond schuiven we aan bij Angie’s Kitchen. Het is zo’n dag waarop het zo hard waait dat je haast door de wind vooruit word geblazen maar verder is de temperatuur wel goed. We twijfelen op de weg ernaartoe al of we binnen of buiten willen zitten. Bij Angie’s Kitchen hebben ze de keuze al voor ons gemaakt, de binnentuin is geopend en alle gasten zitten buiten. Helemaal top want de grotendeels overdekte tuin is haast windvrij! Een súper mooie tuin! Mooie lampjes, planten, buddha-beelden en een waanzinnige bar maken de sfeer in dit restaurant. Super gezellig!

Angie specialiseert zich in ‘Beers and bites’. Ik ben geen onwijze bierdrinker maar vind een witbiertje op zijn tijd wel lekker zolang het maar niet te bitter smaakt. Uiteraard wil ik hier wel een biertje proeven, het word een witbier van Uiltje Wingman die erom bekend staat naar watermeloen te smaken. Dit proef ik er niet heel erg in terug maar de smaak is goed, hierna bestel ik wel stiekem een glas wijn haha. M’n Mr. besteld door de avond heen wat verschillende soorten biertjes, zijn favoriet is ‘Mannenliefde’ van Oedipus. Dit is een biertje met de smaken van citroengras en szechuan pepers. Het komt aan de naam omdat het een redelijk mild biertje is en mannen vaak het imago hebben bittere bieren te moeten drinken. Deze is lekker toegankelijk voor elke man. 😉

We eten een 3 gangen menu waarvan het voorgerecht uit 1 van de bites van de borrelkaart bestaat. Ik ga voor de geitenkaas kroketjes. Best machtig maar erg lekker van smaak, ook de garnalen in tempura zijn prima. Als hoofdgerecht gaan we beide voor de vegetarische salade met falafel. Dit word gereserveerd met couscous, koriander, citroen, crème fraîche en sla. Super lekker! De falafels zitten in mini pitabroodjes, heel schattig haha.

Alhoewel ik behoorlijk vol zit is die extra toetjesmaag altijd klaar voor een lekker dessert..

Het word een suikerbrood taartje met clotted cream en vanille ijs. Heerlijk! Het lijkt niet echt een taartje want het zijn allemaal losse stukjes maar het is echt super lekker, net wentelteefjes. Voldaan verlaten we Angie’s Kitchen en gaan we door naar het verjaardagsfeest van een vriendin, wát een geweldige avond.

We komen hier eten via Social Deal. Voor maar €17,50 eet je hier nu een 3 gangen diner naar keuze, dit is een korting van wel 48%. Het fijne van deze deal vind ik dat je alles van de menukaart kunt kiezen (enkele gerechten hebben wel een meerprijs, dit word van tevoren verteld) en dat je elke dag kunt reserveren.

Deze blog is geschreven dmv een samenwerking maar bevat zoals altijd alleen mijn eerlijke mening

angie's kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *