Hotspots, Leiden

Sushi time, verse sushi afhalen in Leiden

Sushi Time

Adres: Botermarkt 5, 2311EM, Leiden

Website: https://sushitime.nl/leiden/

Website Social Deal link: www.socialdl.com/GHTWL

Sushi, wie houdt er niet van.. Alhoewel ik er nooit echt onwijze fan van was kan ik het steeds meer waarderen en vind ik het stiekem gewoon erg lekker. Ik wou vooral niet aan die hele ‘sushihype’ meedoen. Maar hee.. Als iets goed is, wat maakt het dan ook uit haha. Ik heb al bij meerdere sushirestaurants gegeten en vond Sushi Time 1 van de betere. Lekkere sushi met veel vulling en verse smaken. Hier ga ik vaker langs!

Sushi Time is een zaak waar je af kunt halen of thuis kunt laten bezorgen in de omgeving. Er staan een paar kleine tafeltjes in maar het is vooral voor afhaal bedoeld. Via Social Deal bestelde ik hier een box van maar liefst 52 stuks! Ze hebben deals voor verschillende boxen van 20 t/m 52 stuks, variërend van €11,50 tot €38,50. Dit laatste bedrag gedeeld door 52 stuks is maar €0,74 per sushi, daar haal je ze in de supermarkt nog niet eens voor! En dat ze bij de supermarkt vaak uitgedroogd en niet lekker zijn laten we dan zelfs nog achterwege.

Een klein beetje chagrijnig fiets ik door de regen, waarom heb ik niet thuis laten bezorgen haha.. Het is koud, ik kan niks zien door de regen op mijn bril en zelfs m’n jas lekt door omdat het zó hard regent. Door het fietsen zijn de sausjes een beetje aan de bovenkant van de doos gaan plakken en zitten een paar plakjes zalm scheef maar dat is natuurlijk zo te herstellen. Wanneer we een paar uur later de box uit de koelkast halen, een gezellig muziekje opzetten en warm thuis zitten vergeet ik de ellende van eerder, deze hangry dramaqueen kan weer lekker eten. 😉

Hoso sushi’s met verse zalm en komkommer, rolletjes met crispy chicken en spicy tuna.. Voor iedere sushi- lover wat wils!

Verder zaten er nog ‘double tuna’ rolletjes in, california veggie rolls, nigiri’s met zalm en omelet en edamame boontjes in. Dit geserveerd in een grote wegwerpschaal met flesjes sojasaus, een potje wasabi, gebakken uitjes en ingelegde gemberplakjes. Een feestje! De veggi rolls en de crispy chicken sushi’s waren mijn favo. Dit was echt een grote box, ik zou zeggen voor 2 t/m 4 eters. Mocht je over hebben kun je het best in de koelkast bewaren en de volgende dag nog eten als fancy leftover lunch.

sushi time

Het is leuk dat elke soort er anders uitziet en er veel verschillende smaken in zijn verwerkt. Ik ga hier zeker nog eens wat bestellen, Sushi Time is dagelijks geopend vanaf 15.00 voor afhaal en vanaf 16.30 voor thuisbezorging. Op zaterdag is de zaak vanaf 13.00 geopend.

Deze blog bevat een samenwerking met Social Deal. Natuurlijk is het zoals altijd mijn eerlijke mening.

sushi time

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *