Hotspots, Naaldwijk

De Watertuin in Naaldwijk, all- in live cooking

De Watertuin Naaldwijk

Adres: Grote Woerdlaan 38, 2671 CL Naaldwijk

Website: https://www.watertuin.nu/

Website Social Deal: www.socialdl.com/VKQQQ

De Watertuin is een all-in live cooking restaurant. Een All-You-Can-Eat concept met allerlei soorten keukens en bereidingen, ideaal! Het concept zie je natuurlijk vaker maar wat De Watertuin écht uniek maakt is de prachtige natuur in en om het restaurant. Het is gebouwd in een kas en door het restaurant heen hebben ze dieren en prachtige stukjes natuur nagebootst. Net alsof je ergens in het buitenland lekker zit te eten!

Er is voor ieder wat wils..

Een koud buffet met sushi, salades en een uitgebreid zeebanket van oesters, garnalen en gerookte vis. Een grill waar ze à la minute vers vlees en vis bereiden, een stuk waar je je eigen pizza kunt beleggen en een assortiment aan kazen, ijs en desserts.

We schuiven hier op een maandagavond aan. De zondag hiervoor ben ik naar Mysteryland geweest dus een beetje brak kom ik binnen, wel een perfect dinertje om even bij te komen. We starten met wat sushi en hierna lopen we even door de binnentuin. Écht supermooi! Karpers, kwartels, papegaaien en de mooiste bloemen en bomen. Echt heel tof.

Bij het wokgedeelte stellen we allebei ons bordje samen met groentes en vlees/vis. Ik ga voor wat paddenstoelen met bimi, sugar snaps, mais, garnalen en oestersaus. De chefs achter de wok maken het in een paar minuten voor je klaar. Lekker! Verder nemen we nog wat bolletjes ijs als afsluiter.

Heel eerlijk gaat mijn keuze vaak eerder naar een à la carte restaurant in plaats van een buffet..

Wel vind ik dit soort restaurants ideaal wanneer je met een groepje vrienden bent, een familiefeestje hebt of gewoon zin hebt in vooral heel véél eten en waar voor je geld wilt krijgen haha. Het eten is goed van smaak en je hebt veel keuzes, het kan niet dat er niks lekkers voor je bij zit.

de watertuin

De Watertuin heeft meerdere vestigingen. Ik ben naar Naaldwijk geweest maar je vindt het ook in o.a. Schiedam en Bergen op Zoom.

Ik ben hier voor Social Deal wezen eten. Je koopt nu een voucher voor 3 uur lang onbeperkt eten en drinken voor maar €26,00. De voucher is in elke vestiging te gebruiken en dit is een korting van wel 38%.

Wie neem jij mee? 🙂

Dit bericht is geschreven dmv een samenwerking met Social Deal, zoals ik al eerder o.a. deze en deze blog schreef. Echter bevat het zoals altijd mijn eerlijke mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *