Den Haag, Hotspots

Blue Lagoon in Scheveningen, eten aan zee

Blue Lagoon

Adres: Strand-Noord 25 – 27, 2586 JK Scheveningen

Website: https://www.bluelagoon.nl/

Website Social Deal link: www.socialdl.com/VKQSC

Blue Lagoon in Scheveningen is een strandtent pal aan zee. Genieten van een hapje, drankje of compleet diner met de wind door je haren en de voetjes in het zand. Genieten toch?!

Via Social deal eet ik samen met mijn foodie- vriendinnetje Priya een 3 gangen menu bij Blue Lagoon. Super fijn dat je ondanks het een deal is je elke dag gewoon kunt reserveren zonder kleine lettertjes, zo schuiven we op een zaterdagavond aan.

Als voorgerecht neem ik een vitello tonato en vanwege allergieën krijgt Priya wat brood met aioli. Op de vitello tonato zit wat gekookte ei wat ik nog niet eerder heb gezien, de smaak is goed.

Als hoofdgerecht nemen we een pizza, ik ga voor de Carpaccio pizza. Lekker! Een mooie dunne bodem en de pizza’s zijn rijkelijk belegd. De bodem had van mij nét iets knapperiger gemogen maar dat het dunne pizza’s zijn is een groot pluspunt, zo kun je je dessert tenminste nog op haha! De pizza met zeevruchten valt ook in de smaak, alleen jammer dat de zeevruchten niet even gemarineerd zijn in iets van een knoflookolie of iets dergelijks.

Het dessert is een feestje! Laagjes ijs, slagroom, oreo’s en fruit. Hmm!

Vriendelijke bediening helpt ons en zelfs terwijl we een paar keer van plek verwisselen (wel zon/geen zon haha) blijven ze even gezellig. De gerechten zijn vrij snel op tafel terwijl de hele zaak vol zit, fijn!

Voldaan en helemaal relaxed van het zitten in de zon doen we nog een drankje om vervolgens in Den Haag op stap te gaan. Wat een fijne, zomerse dag. Wat een heerlijke plek om te zitten. Blue Lagoon heeft tafeltjes om aan te zitten, loungebanken en grote stoelen om in te hangen, hier wil je je zomerdag in doorbrengen!

Deze blog is ontstaan uit een samenwerking, het bevat enkel alleen mijn eerlijke mening.

2 thoughts on “Blue Lagoon in Scheveningen, eten aan zee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *