Hotspots, Leiden

Bel Air, Amerikaans uit eten in Leiden

Bel air

Adres: Noordeinde 49, 2311CB, Leiden

Website: http://www.belairdiner.nl/home/

Bel air zit op het Noordeinde in Leiden, vlak naast de grootste winkelstraten van de stad. In de binnenstad loop je door typisch Leiden, bij Bel Air waan je je even in Amerika. Een karaoke box, rood-wit bekleedde tafels, route 66 borden en felle neon lampen.. Het concept is volledig Amerikaans.

Met Elvis Presley aan tafel schuiven we aan..

Op het menu staat zoals je verwacht burgers, steaks, spare- ribs en gegrilde producten. Wij eten hier via een deal van Zoebie, je betaald hierbij €33,95 voor 2 personen voor een 3 gangen diner. Je kunt niet van de volledige menukaart kiezen met deze deal maar hebt wel verschillende keuzes. Als voorgerecht ga ik voor geroosterde gamba’s en als hoofdgerecht neem ik een tonijnsteak.

Het eten is lekker van smaak en de porties zijn goed. De gamba’s en de tonijn vind ik wel beide net iets te droog, ik hou ervan als het nog net niet helemaal gaar is maar dit is natuurlijk ook ieders persoonlijke mening. Ik miste bij de tonijn wel iets van een lekker sausje voor bij de vis. De frietjes die bij het hoofdgerecht worden geserveerd zijn super lekker en knapperig en van de cheesecake die ik als dessert neem zou ik nog een puntje willen.

Ik vind Bel Air een leuk themarestaurant. Het eten is niet enorm hoogstaand maar gewoon prima op smaak en het decor is fantastisch. Mocht je fan zijn van Amerika of je vrienden eens willen verrassen met een leuk thema- avondje zou ik aanraden hier eens heen te gaan. Bel Air verkoopt ook milkshakes die helemaal over de top zijn met allerlei lekkers erop en ook voor verschillend cocktails kun je hier terecht. Het lijkt me ook een leuke zaak om er gewoon eens een drankje te doen.

Meer uit eten in Leiden? Lees ook eens de reviews van De Koekop en Woods.

bel air

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *