Kokspraat, Reviews

WINACTIE!! Kruidenpotjes van Rosti Mepal

Rosti Mepal heeft de ontdekking van het jaar uitgevonden, voor mij dan! Een kruidenpotje dat zichzelf water geeft! Ik ben verkocht haha. Normaal gesproken overleeft geen 1 plantje het in mijn kamer, echt gewoon NIET. Toch vind ik het leuk en ik probeer het steeds weer.. Het lukt me gewoon niet, maar nu dus wel! =)

Hoe dan?! Nou zo..
Je hebt een waterbakje onder de kruidenpot. Dit waterreservaat vul je ongeveer om de 2 weken met koud water. Boven het waterreservaat zit de kruidenpot zelf. Ik heb 2 basilicumplantjes gekocht (Liddl, €1,00 per stuk dus stukken goedkoper dan een zakje), deze plantjes kunnen meteen erin gezet worden, hoef je ook niet meer te klooien met aarde ect. Dan word er nog een pinnetje bij geleverd met een touwtje eraan. Het touwtje leg je over de pin en deze druk je in de aarde. Het eind van het touwtje hang je in het water en zo neemt het plantje precies genoeg water op als die nodig heeft. Zorg er wel voor dat het plantje wat zonlicht krijgt.

Ik had er een hard hoofd in. Ik begreep er niks van, touwtjes, verschillende lagen.. Maar het werkt! Mijn basilicumplantjes staan al ruim 1,5 maand mooi te zijn, er komen zelfs bloemetjes aan!

kruidenpot rosti mepal

WINNNENNNNN?!?!?!
Mijn eerste winactie! Wil jij ook zo’n leuk potje winnen? Reageer dan even in dit bericht op waarom jij dit graag wilt winnen en welke kruiden je erin wilt laten groeien. Meld er ook even bij welke kleur het beste bij jou huisje past; rood, wit, grijs of groen.
Ik verplicht jullie niet mij en Rosti Mepal te volgen op social media, al scoor je er natuurlijk wel pluspunten mee.. 🙂 
1 Juli word de winnaar bekend gemaakt op mijn blog en via een persoonlijk mailtje.

kruidenpot rosti mepal

Niet gewonnen? Helaas, maar geen probleem, de kruidenpotjes zijn hier te koop voor €14,99.

9 thoughts on “WINACTIE!! Kruidenpotjes van Rosti Mepal

 1. Ik heb al behoorlijk wat kruidenpotjes, maar sommige staan nog in een lelijke bruine pot. Ik zou ze graag verpotten in potjes die wat beter bij de rest passen. De rest staat allemaal in wit of groene potjes dus ik kies voor een groene mocht ik winnen.
  Ik heb je geretweet (@xsajo) en ik volg je 🙂

 2. Wat een uitvinding! Ik vergeet ze om water te geven of ik geef teveel of te weinig. Dus ik zou dit graag eens primeren, lijkt me ideaal.

 3. Ik zou deze heel graag winnen omdat mijn Basilicum en Bieslook het vaak niet lang goed doen. Op een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om deze lang goed te houden in de vensterbank. Jammer want het zijn mijn favoriete verse kruiden. Ik zou graag de grijze willen winnen.

 4. Ideaal zeg! Mijn peterselie plantje staat er weer verlept bij. Dus dit zou voor mij ideaal zijn!
  Wit past het mooiste in mijn keukentje 🙂

 5. Super handig!!! Doe mij maar een grijze 🙂
  ik ben net weer nieuwe kruiden aan het opkweken, dus die kunnen daar straks mooi in!

 6. Wat handig zeg en ik zou er Basilicum in kweken. Met dat kruid heb ik altijd moeite als plant in een potje, of het verdroogt of het schimmelt van het vocht……
  Ik volg jou en Rosti Mepal allebei op FB en twitter.
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

  ohhh ja en ik wil graag een witte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *