Keukendagboek, Kokspraat

De Culinaire Verleiding was top!

Alweer 2 weken geleden was het event de culinaire verleiding, het was gaaaaf! Echt.. Lekker weer, leuke mensen, lieve helpers.. Ik zou best terug willen. Na terugkomst moest ik weer even m’n leven ordenen, alle spullen opruimen en ik had examen (geslaaaagd ๐Ÿ™‚ !!) maar nu is het dan eindelijk tijd voor een post over het event!

culinair evenement groningen

Het begon allemaal de week voor het event.. Ik moest gewoon nog werken (denk hierbij aan dagen van 11 uur) en moest steeds na werk dingen koken, knippen, verven, plakken en alles voorbereiden voor het event. Ik heb op energy drankjes geleefd terwijl ik dat normaal nooit drink, ik was echt super moe!

Vanaf donderdag 4 juni was ik vrij van werk en heb ik eerst de huurauto opgehaald, een supermooie grote reunault megane, blinkend schoon, wauw! Snel langs het werk van Kevin waar ik au-bain-marie bakken mocht lenen. De pasta paste niet meer in onze eigen koelkast, de koelboxen in de woonkamer waren ook al vol dus moest ik langs Kevin en Manon om bij hun thuis ook nog was pasta te dumpen.

Vrijdag gingen we, het dreamteam van Manon, Kevin en ik, op naar Groningen. Het was een drukke dag; naar de Makro, naar het terrein, opbouwen en ’s avonds was er een zandstorm, dat was nog even spannend! 1 Kant van de marktkramen was helemaal omgewaaid, de beveiligingshekken lagen omver, het regende, onweerde en wij zaten als zielige kippetjes in de auto te schuilen.

Zaterdagochtend was alles gelukkig weer gerepareerd en konden we 2 dagen lang knallen. Het was lekker weer, de stand zag er mooi uit, de mensen waren leuk, het was super leuk om eens te doen! Ik heb veel geleerd over hoe je zoiets voor moet bereiden, hoe je leiding geeft maar ook wat een eventuele volgende keer wat beter zou kunnen. Om een beter idee te krijgen van hoe het even zelf was zal ik morgen een foto-impressie op mijn blog plaatsen!

Deze stand kwam er natuurlijk niet zomaar, ik ben geholpen door superlieve mensen en bedrijven die er alles voor deden zodat de stand kon draaien;
F. Hornstra Montage– de bouw van mijn stand, wat een werk was dat
Pepper events– die mij de kans gaven als 19-jarig ukkie op het festival te staan
Schmidt zeevis– die mijn gerookte makreel wou sponsoren
Makro Groningen– die mij wat producten wou sponsoren
Buurvrouw Durkje– die mij heerlijke jonge kaas wou sponsoren voor bij de truffelhoning
Uw stadsbakker meijer– die mijn casino broden wou sponsoren waar we heel wat tosti’s van hebben gemaakt
Het Olde Ambeacht– die het mineraalzout en gerookte zeezout heeft gesponsord voor over de pasta
Brasserie ’t Crabbetje– die mij financieel wou sponsoren
’t Waterhuys– het bedrijf van mijn oom en tante. Ze hielpen me overal bij, zonder hun wat dit event voor mij zeker niet gelukt
En tot slot mijn lieve vrienden, vriend en familie die me met van alles geholpen hebben. ๐Ÿ™‚

culinair evenement groningen

2 thoughts on “De Culinaire Verleiding was top!

  1. […] JAAAA!! 25, 26 en 27 februari zal ik op De Culinaire Verleiding staan! In juni stond ik hier al eerder, super leuk en gezellig en vandaar dat ik deze keer weer meedoe! Ik zal jullie hier later meer over […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *