Blogs

De Culinaire verleiding; update!

Over 3,5 week is het zover! Op 6&7 juni word de Culinaire verleiding gehouden in Groningen op het Cibogaterrein. Eten met Roos zal hier ook bij zijn met een stand met pastagerechtjes en tosti’s.

Culinaire verleiding groningen

Ik ben druk met de voorbereidingen van het event. Wanneer je zoiets wilt regelen moet je alles goed voorbereiden zodat je niet opeens als het zover is voor slechte verrassingen komt te staan. De stand zelf, je product, je team, het vervoer, je promotie.. Er zijn veel punten waar je over na moet denken. Ik ben al goed op weg, al zeg ik het zelf. πŸ™‚

Ik vind het spannend en hoop bij elke beslissing die ik maak dat het de goede is, maar ik heb er heel veel zin in! Dit is de eerste keer dat ik zoiets groots regel en gelukkig heb ik zulke lieve mensen om me heen die helpen waar het nodig is! Vrienden, familie, maar ook al wat toffe bedrijven willen we helpen het evenement mede mogelijk te maken. Super toch, dat er zulke lieve mensen bestaan.. πŸ™‚

Wanneer het evenement achter de rug is zal ik wat posts aan het evenement wijden; tips om een evenement te organiseren, hoe het mij verging maar ook hoe het event zelf was en welke bedrijven mij hielpen en waarvan ik Β dus vind dat ze even in het zonnetje gezet moeten worden. πŸ™‚

MAAAAR.. Nu eerst het event, kom allemaal gezellig langs en proef heerlijke gerechtjes van o.a. mijn stand! πŸ™‚

Oja, en als je toch komt, geef dan even op de FaceBook pagina van het event aan dat je komt, dan weet ik dat ik een bordje extra moet maken. πŸ˜‰

Culinaire verleiding groningen

Culinaire verleiding groningen

Culinaire verleiding groningen

3 thoughts on “De Culinaire verleiding; update!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *