Amsterdam, Hotspots

Coffee& Coconuts CC, Hotspot in Amsterdam

Coffee& coconuts
Adres: Ceintuurbaan 282-284 Amsterdam
Telefoonnummer:  +31(0)20 354 11 04
Website: http://coffeeandcoconuts.com

Coffee& coconuts is een echte ‘hotspot’. Weet je al wat ik bedoel? Zo’n zaak waar je geweest moet zijn, al is het alleen maar voor de perfecte foto en om mee te kunnen praten over het hipste van het hipste. Dat gezegd te hebben.. Ik moest en zou dus even stoppen bij coffee& coconuts toen ik er vlakbij moest zijn voor een pers event haha! Ik was super benieuwd of het écht zo leuk was of dat het meer om een hype ging.

Toen ik aankwam was het al aardig druk, alle tafeltjes waren bezet maar tegen de muur stond een hoge tafel waar ik op een barkruk aanschoof. Ik had niet lang de tijd dus een lunch zat er niet in, ik ging voor een drankje en een taartje. Mijn oog viel op het kopje ‘homemade coolers’ in de menukaart en ik besloot de ‘Lemon Squash’ te nemen. Het was een verse ‘slush puppy’ met citroensap, munt, ijsblokjes en kokossuiker. Super lekker! Wel errrrg zuur maar met vers citroensap was dat wel te verwachten. Een heerlijk fris drankje waar je mij ook buiten het zomerseizoen erg blij mee maakt. Wel kan ik me voorstellen dat je dit niet besteld wanneer het buiten vriest maar ze hebben genoeg andere heerlijke opties. Een gezonde warme chocolademelk, een verse kokosnoot of een lekkere koffie zijn natuurlijk altijd lekker.

Er staan heerlijke gerechten op de kaart! Althans, het klinkt heel lekker. Wat dacht je van een romige bloemkoolsoep met tempeh en zeewier, een pastrami sandwich met kaas en zuurkool of een broodje bapoa met eend en een zwarte peper saus? Ook de falafel bowl en de ovengeroosterde tomaten met pesto, gerookte amandelen en burrata lijken me heerlijk! Maar goed, ik had weinig tijd en ging voor een taartje, ook daar is voldoende keuze in. Ik ging voor de matcha taart met roomkaas en anijskruiden. Een erg lekker taartje maar wel prijzig, voor dit taartje betaalde ik €5,50. Matcha is nou eenmaal een duur product dus het is wel te verklaren, matcha is super gezond dus hopelijk werd ik met dit taartje nog een beetje gezond haha. Dit was trouwens wel het duurste taartje, het drankje was €3,10 en voor een drankje met vers sap vind ik dat een normale prijs in een lunchzaak.

De inrichting vind ik mooi, veel planten!

Op 1 muur hebben ze een grote schildering van Micheal Jackson. Ik ben zelf geen fan van hem maar het past perfect in het geheel. Het is een heel hoog gebouw en met een tweede verdieping hebben ze alles heel mooi tot 1 geheel weten te maken. Veel natuurlijke producten, lange houten tafels en grote sierzakken zorgen ondanks de industriële look voor een gezellige sfeer. Als ik de sfeer in 3 woorden zou moeten omschrijven werd het: jungle, industrieel en natuurlijk. I likeeee it! 🙂

Mijn bezoek was kort maar krachtig. Dat het een insta-waardige plek is klopt maar ook de rest eromheen is leuk! Lekker eten, lekkere drankjes, vriendelijk personeel en een mooie inrichting, YES! Ik zal niet heel snel terug komen bij coffee& coconuts maar dat licht vooral aan het feit dat ik amper in Amsterdam ben, verder is het een leuk plekje! Ze verkopen trouwens ook alcohol dus ook voor een borrel ben je hier op het juiste adres. Coffee& coconuts is elke dag geopend voor ontbijt, lunch, diner en alles wat hiertussen zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *