Kokspraat, Reviews

Celestial thee, de nieuwe smaken+ WINACTIE! =)

Celestial thee is een theemerk dat natuurlijke smaakjes thee op de markt brengt. Ik kende dit merk eigenlijk niet totdat ik een uitnodiging kreeg om een wildpluk wandeling te doen in Amsterdam waarmee de nieuwe smaken thee geïntroduceerd zouden worden. Super leuk! Samen met Edwin Florès, een professioneel wildplukker, gingen we op pad door het Beatrixpark in Amsterdam. Super interessant om te zien hoeveel kruiden en eetbare bloemen en planten er in een ‘gewoon’ park groeien, dit had ik echt nooit verwacht!

celestial thee

Hierna liepen we naar restaurant As dat aan het Beatrixpark ligt.

Hier kregen we een speciaal voor ons bereid menu. De nieuwe Celestial thee smaken waren samen met de wildpluk ingrediënten uit het park verwerkt in het menu. Hoe tof! Het waren 3 gerechtjes en stuk voor stuk waren ze erg lekker. Ondanks dat we op weg naar huis door een onwijze stortbui moesten was het een gezellige dag. Ook hebben we volop inspiratie op kunnen doen.

Ondanks de inspiratie wist ik thuis even niet zo goed wat ik met de thee wou maken of dat ik het gewoon op zou gaan drinken. Verwerken in een suikersiroop, een ijsje of een hartig gerecht waren dingen die in me opkwamen. Uiteindelijk maakte ik toch een lekkere ijsthee. Super simpel maar toch erg lekker en weer eens wat anders dan een sapje uit een pak. Het recept van de ijsthee ga ik uiteraard nog met jullie delen!

celestial thee

Celestial thee heeft 4 nieuwe Celestial Seasonings smaken op de markt gebracht.

Het doel was een al bekende smaak te mixen met een verrassende nieuwe smaak. De nieuwe smaakjes zijn:

 1. kaneel& kardemom
 2. kamille& lavendel
 3. gember& kurkuma
 4. groene thee& matcha

Leuk! Lekkere smaken die allemaal ‘organic’ zijn. De smaken groene thee/ matcha en kamille/ lavendel zijn mijn favorieten. Ik ben zelf niet zo weg van de sterke smaak van gember in thee, de kaneel kardemom thee is best kruidig en lijkt me vooral lekker in de winter bij een groot stuk speculaas.

celestial thee

celestial thee

WINNEN!!

Zou jij deze smaakjes thee ook willen proeven? Eten met Roos verloot 3 pakketjes met alle smaken erin! Hoe je meedoet? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (dit staat aan de rechterkant van mijn site op de desktop versie en onderaan op de mobiele versie) en reageer onder dit bericht wat jouw favoriete thee momentje is. Drink jij het liefste thee om lekker wakker te worden, na een lange werkdag of op de bank met Netflix aan en een reep chocolade op je schoot? Ik ben benieuwd, je kunt meedoen van 7 t/m 25 oktober! 🙂 Mocht je niet mee willen doen maar wel een pakje thee willen kopen dan zijn ze voor €2,59 per pakje te koop bij o.a. AH. Kijk voor meer informatie over de smaken en het theemerk eens op hun site.

celestial thee

14 thoughts on “Celestial thee, de nieuwe smaken+ WINACTIE! =)

 1. Wat een leuke actie! Mijn favoriete theemomentje is wanneer de kids uit school komen. Dan zitten we allemaal gezellig beneden, de kids natuurlijk bij te komen met een lekkere kop thee! ‘Mama, waarom zie ik niks meer?’ Vroeg Stefano toen hij voor het eerst thee dronk met een bril, zo lief! Ik doe graag mee!

 2. Mijn favo theemoment is ‘savonds op de bank met een dekentje, houtkachel lekker aan een een goede film/serie hmmm droom er nu al bij weg haha!

 3. Met een kopje thee voor de openhaard, goed boek erbij en…. guilty pleasure: een stukje Tony Chocolonely karamel zeezout 🙊

 4. Mijn favoriete theemomentje is gewoon altijd samen met me papegaai Rosa xD Ochtends vroeg, middags, avonds of nachts maakt mij niet uit.

 5. Mmm! Ik ben echt dol op Celestial thee. Misschien wel de lekkerste thee 😉 Mijn favoriete theemomentje is bij het ontbijt. Even lekker langzaam leuten voordat de dag begint. Krantje erbij en even helemaal niets 🙂

  Leuk! Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.

 6. Zou leuk zijn voor mijn dochter kimberley die houd van verse thee en zeker die vanuit verse dingen gemaakt worden ze is altijd op zoek naar natuurlijke ingrediënten ze heeft en eigen schoonheidssallon met natuurlijke produkten en bied ook graag haar klanten un lekker kopje thee

 7. Hoi Roos, ik maak heel veel halvajam, geleitjes en andere lekkere dingen en ik zou van de treetjes een heerlijke theegelei maken. Heerlijk bij een high tea op de scones of theelikeur of ice-tea. Lijkt me leuk om het recept dan met je te delen op je pagina😃.

  Groetjes Sandra alias Oma Appel

 8. Ons favoriete theemoment is s ‘avonds, met het gezin aan een heerlijk potje thee vaak met wat lekkers, uhh ja wel gezond😀😉en kom je helemaal bij!! Dus nieuwe smaken zijn bij ons zeer welkom! Xx

 9. Ik drink namelijk de hele dag door thee! #addict maar het liefst drink ik thee als 4 uurtje op het werk met zelfgemaakte kokoskoekjes of ‘s avonds voor de tv lekker onder het dekentje #genietmomentje! Zou superleuk zijn om deze smaken te mogen uitproberen! Xx Teas and Greens

 10. Ik drink het liefste thee met een chocoladekoekje, terwijl ik lekker onder een dekentje op de bank een boek lees!!!
  Heerlijk!
  Ik zou graag meedoen aan de winactie.

  Groetjes, Evelyn!

 11. Oh,wat een heerlijke winactie! Ik ben een echte theeleut en pak een paar keer per dag een theemomentje voor mezelf.In de ochtend als pauze op mijn (thuis)werk,’s middags na het sporten en ’s avonds als de vaat weer aan kant is, allemaal lekker relaxed op de bank met soms een heerlijk stukje pure chocolade erbij…..😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *