Achterhoek, Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Delft, Den Bosch, Den Haag, Gouda, Groningen, Haarlem, Heemstede, Hotspots, Leiden, Maastricht, Mechelen, Naaldwijk, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Rotterdam, Utrecht, Voorschoten, Woubrugge, Zaandam

Hanting Delivery, Fusion Asian food bij jou thuis

Hanting Delivery is een onderdeel van de HanGroup. Dit zijn een paar horeca- concepten van chef Han Ji. Met zijn Chinese afkomst heeft hij verschillende zaken en concepten opgezet waarin Aziatisch en fusion worden gecombineerd. Spannende combinaties en verse ingrediënten worden nu ook bij jou door heel Nederland thuis bezorgd.

Ik mocht een Shared dining box van Hanting delivery via Umami proeven..

Je kunt voor €39,00 een 2-persoonsbox bestellen met keuze uit vlees, vis of vega. Het bestaat uit verschillende gerechten om te delen, je hoeft alleen het eten op de warmen en de laatste handelingen te verrichten om het gerecht op te maken. De voor- en nagerechten zitten pakklaar in een leuk kartonnen bakje, de sausjes zitten hier apart bij. Je kunt ervoor kiezen om het zelf nog op bordjes te zetten zoals ik deed maar in principe is dit niet nodig. De hoofdgerechten zaten in ovenbakjes klaar, met stickers word aangegeven welk bakje bij welk gerecht en bij elkaar past. Bijpassend is er een thee arrangement €5,10 pp bij te bestellen, je kunt er ook een wijnarrangement bij nemen. Een tijd terug had ik met vriendinnen het vismenu besteld. Dit was heerlijk maar omdat ik alles wil proeven koos ik deze keer voor het vleesmenu.

Het voorgerecht bestaat uit 2 verschillende gerechtjes die je kunt delen..

De ene is een ossenhaassalade met rode kool, gebakken ui en een sojadressing. Het andere voorgerecht is een eendenborstsalade met komkommer, wakame en een dressing van sjalot. Super smaakvol! Een goede start, frisse smaken die vragen om meer.

Het hoofdgerecht bestaat wederom uit 2 vleesgerechten die je kunt delen. De lamscurry met zoete aardappel en groentes is erg lekker. Het vlees is super mals en de curry is goed op smaak. Het gerecht met kippendij is mijn favoriet. Echt heerlijk! Het word geserveerd met taugé, paddenstoel, een pindadressing en een citroensaus. Als bijgerechten zitten er gebakken rijst, wakame, nootjes en kroepoek bij. Een hele tafel vol lekkers!

Het dessert is een lekkere afsluiter, een flan met verse bramen. Het bijpassende thee- arrangement vond ik super leuk. Eens een keer wat anders als wijntjes erbij. Ik heb weinig verstand van thee maar vond het echt leuk om de combinaties te proeven. Vooral bij het hoofdgerecht vond ik het fantastisch. Je proeft een hele rokerige smaak aan de thee die goed past bij de sterke smaken van de gerechten. Bij het dessert zat juist een zachte witte thee.

Wat hebben we heerlijk gegeten zeg!

De porties zijn ruim voldoende en de prijs/ kwaliteit vind ik echt heel netjes. Het is een klein beetje werk om het thuis af te maken maar dit is minimaal. Dankzij de mooie kartonnen bakjes kun je ook flink wat afwas besparen door het hierin te serveren. Sinds kort bezorgen ze door heel Nederland deze en andere boxen. Kijk op deze website voor de beschikbare boxen en data’s.

Deze blog bevat een samenwerking. Echter geef ik zoals altijd mijn eerlijke mening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *