Keukendagboek, Kokspraat

Hallo mooi nieuw jaar, ik heb op je gewacht!

Hallo nieuw mooi jaar, ik heb op je gewacht! Tijd voor 2019! Het klinkt best ondankbaar naar afgelopen jaar hé, zo vol smart wachten op een nieuw jaar?

Begrijp me niet verkeerd hoor, afgelopen jaar was niet slecht..

Eigenlijk best goed zelfs.. Toch voelde het niet echt als “mijn” jaar, al kan ik niet precies uitleggen waarom.. Het heeft vooral met mijn gevoel over afgelopen jaar te maken denk ik. Er moest zó veel geregeld worden dat ik eigenlijk zo druk in mijn hoofd was dat ik niet echt van de tijd heb kunnen genieten. Zonde!

Dat afgelopen jaar niet helemaal soepeltjes verliep hebben jullie eerder al kunnen lezen, toch heb ik in 2018 ook heel veel gelachen, heel veel mooie gesprekken gehad en heeft 2018 heel veel liefde gekend.

Ik heb heb niet over 1 persoon maar meer over “de liefde” in het algemeen. Terwijl ik niet zo lekker in mijn vel zat kwam ik erachter hoeveel liefde er om me heen is. De liefde van vrienden, vriendinnen en familie. Ook de zakelijke liefde voor mijn vak, de cursisten en leerlingen die ik begeleid en opleid is geweldig.

Ook de liefde en passie voor fotografie hebben zich keer op keer laten zien en mijn liefde voor natuur heeft me blij gemaakt met de kleine dingetjes. De eerste bloempjes in de lente, nachts naar buiten wanneer de eerste sneeuw viel en voldaan fietsend door de regen naar mijn huisje in de herfst.

Mijn huisje ja. Alles is eindelijk rond. In 2018 kocht ik mijn éígen huisje! Zó tof, zó trots op mijn eigen plekje!

2018 gaf me tegenslagen..

Ik maakte een tragisch ongeluk mee waarbij de trein waar ik in zat een ongeluk met een persoon maakte waar ik naderhand dit stuk over schreef. Het hele jaar door was mijn weerstand niet echt “je van het”. Super vaak verkouden, keelpijn, hoofdpijn, ziek en oververmoeid maar toch te trots om me ziek te melden haha. Maar goed, als een verkoudheid het ergste is heb ik weinig te klagen.

De hoogtepunten uit mijn jaar..

Want er waren uiteraard meer hoogtepunten dan mijn eigen huisje. In 2018 kreeg ik in het algemeen een groot stuk verantwoordelijkheid erbij wat ik heel leuk vind. Thuis maar ook op werk.

Werk ging lekker afgelopen jaar! Sinds april werk ik voor re-integratie Leiden in een keuken. Ik leer steeds meer om alle kanten van de zaak te kunnen en ik heb onlangs mijn leermeester diploma gehaald waarmee ik leerlingen van school kan begeleiden onder mijn eigen naam. Geslaagd met 3 keer een 9, whaaa!

Ik maakte mijn blogvoornemens van vorig jaar waar door toffe samenwerkingen aan te gaan en kwaliteitsfoto’s te maken buiten de deur. Ik nam mijn camera mee naar toffe hotspots en het kon me niks schelen wat andere mensen ervan dachten als ik mijn eten met camera en al fotografeerde. Beter zelfs, ik voelde me er best belangrijk door hahaha.

Oké, dat plannen van de blog is nog steeds een drama maar ik werk eraan haha.. 😉

In 2018 liet ik 2 tattoos zetten waar ik elke dag blij mee ben en herstelde ik het contact met een lieve vriendin die ik een paar jaar uit het oog was verloren.

Wat ik verder wil in 2019?

Mijn huid beter verzorgen want goh.. Ik ben ook geen 18 meer haha. Lekker sporten, me fit voelen en een goede balans zoeken tussen gezond eten en gewoon genieten. Bewust weinig vlees eten maar het toch niet voor mezelf verbieden af en toe vlees te eten.

Het belangrijkste voor 2019 word voor mij om een mooie balans te zoeken tussen de blog, mijn werk, sport, mijn sociale leven en wat me- time waarin ik gewoon kan chillen.

Een fris nieuw jaar voor de blog waarin ik weer veel mooie recepten en hotspots aan jullie wil laten zien en hoop weer mooie samenwerkingen aan te kunnen gaan. Vooral wil ik weer een jaar vol blogplezier hebben en jullie wat van mijn passie voor eten mee kunnen geven!

Hallo mooi nieuw jaar, ik heb op je gewacht! Ik heb héél veel zin er een fantastisch jaar van te maken, jij ook?!

hallo mooi nieuw jaar

3 thoughts on “Hallo mooi nieuw jaar, ik heb op je gewacht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *