Den Haag, Hotspots

Perfect Pastry, een taartenworkshop With Love

Perfect Pastry

Adres: Gentsestraat 13, Den Haag

Website: https://www.perfectpastry.nl/

Website With Love: https://withlove.tv/

Films kijken onder het genot van wat lekkers, is dat niet wat iedereen stiekem het liefst doet?!

Hoe fijn ik het ook vind om te werken en te sporten, na een lange dag is er voor mij niks zo ontspannend als om even op de bank een film of serie te kijken. Uiteraard met iets lekkers erbij. Voor de streamingsdienst WithLove mocht ik een patisserie workshop volgen bij Perfect Pastry zodat ik daarna fijn op de bank kon ploffen met een lekkere ‘romcom’ aan en een stuk taart erbij.

De workshop word gegeven in Den Haag. Een mooie, ruime locatie waar je met kleine groepjes tegelijk aan de slag gaat zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. We volgen vandaag de workshop ‘botercrème- taarten maken’. We starten met het decoreren van cupcakes. Je leert hier verschillende manieren van het opspuiten, met elke techniek krijg je een andere bloem of vorm. Hierna begint het echte werk, we gaan aan de slag met taart!

Iedereen krijgt een eigen taart die al afgebakken is en een paar keer horizontaal is doorgesneden. Er liggen verschillende crèmes klaar zodat we gelijk kunnen beginnen. Op elke laag taart smeren we een crème van roomkaas, lekker fris! We mogen onze eigen kleuren bepalen en moeten de botercrème zelf kleuren met kleurstof. Ik ga helemaal in ‘Withlove- style’ door mijn taart volledig rood te maken.

We hebben verschillende technieken geleerd maar ik vind de roosjes en de gladde oppervlakte het mooist, ik versier mijn taart daarom helemaal hiermee. Met een eetbaar logo van WithLove die ze bij Perfect Pastry hebben uitgeprint maak ik mijn taart af. Onwijs gaaf om dit eens te doen en ik sta versteld van het resultaat! Ik heb thuis wel vaker taarten gemaakt maar nog nooit zoals deze. Het is best veel werk om dit thuis te maken maar het was zeker leerzaam en gezellig. Het lijkt me ook erg leuk met een groepje meiden samen te doen op een verjaardag of babyshower oid.

Die avond ben ik achter de laptop nog even bezig om wat uit te typen voor de blog. De verleiding is te groot! Al snel snijd ik een stuk taart en zet een filmpje aan. Genieten!

Super lekker taartje, niet geheel onbelangrijk! Je kunt je voor verschillende workshops inschrijven bij Perfect Pastry. Zo is er bijvoorbeeld ook een workshop voor Red Velvet cakes maken en 1 voor Dripcakes decoreren. De prijzen verschillen per workshop maar je gaat sowieso met een lekker taartje naar huis.

WithLove specialiseert zich in romantische comedy’s, series en meer. Net een break-up achter de rug? Wil jij even wegzwijmelen bij knappe mannen of een lachwekkende film zien? Je vind het hier allemaal! Er staat zelfs een hele categorie met food- films op. Je hebt al vanaf €5,95 per maand een abonnement.

Deze blog bevat een samenwerking maar zoals altijd ook mijn eerlijke mening.

perfect pastry

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *