Delft, Hotspots

Konditorei & Banketbakkerij Thuis in…

Waar te vinden:
Adres: Hippolytusbuurt 24, 2611 HN, Delft
Telefoonnummer: 015 2125726
Website: www.thuisin-delft.nl

11

Thuis in… is een mengsel tussen een bakkerij, brasserie en een winkeltje. Je kunt er buiten genieten van wat lekkers aan het water, of binnen zitten aan een gezellig tafeltje. Ze maken alles zelf dus ambacht en passie zijn zeker aanwezig!
Voor groepen geeft thuis in… kookworkshops. Kleine kinderen, tieners of volwassenen, voor iedere leeftijd hebben ze eigen workshops. In het assortiment vind je taarten, gebakjes, maar ook verschillende soorten van een high-tea.
Het is een klein zaakje, maar wat mij vooral aansprak is de sfeer. Het ziet er knus en gezellig uit. De muren zijn wit en appeltjesgroen, lekker frisse kleurtjes! De medewerkers zijn enthousiast over hun vak en erg gastvriendelijk.
Je hebt uitzicht op de keuken, dus je kan zo zien wat de bakkers aan het doen zijn. In de etalage pronken mooie moorkoppen, fruitgebakjes, hazelnootgebakjes en taarten.
Een origineel idee vind ik de verschillende soorten muntthee. Je kunt hier gaan voor een originele muntthee, maar ook hebben ze varianten met bijv. citroentijm of met venkel.

22
Ik nam een lekker zomers fruitgebakje mee voor mij en m’n collega, hmmm.. 🙂

33

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *