Hotspots, Woubrugge

Restaurant Disgenoten, mijn stagebedrijf

Waar te vinden:
Adres: Raadhuisstraat 2, 2481 BE Woubrugge
Telefoonnummer: 0172-518103
Website: www.disgenoten.nl

Disgenoten in Woubrugge is mijn BBL- stagebedrijf van september 2013 tot september 2014. Het bedrijf met medewerkers die me elke dag laten lachen, maar me zeker ook veel leren. Zo veel, dat ik mede dankzij hun mijn diploma zelfstandig werkend kok gehaald heb. Details als een crème, gel en een cress-takje vind je hier allemaal. In het begin maakte ik voor- en nagerechten. Nu doe ik tussen- en hoofdgerechten. Door overal gestaan te hebben, heb ik overal wat van geleerd. Nu mijn tijd al bijna voorbij is, kijk ik terug op een leuke en leerzame tijd.

restaurant disgenoten woubrugge

Disgenoten ligt aan het water. Het heeft een groot terras, dus zomers zit het de hele dag vol! Met een 3 gangen keuze menu voor €33,50, en een 4 gangen menu voor €39,50 is het rond een gemiddelde restaurantprijs, en dat voor zulke lekkere gerechtjes! 🙂
Restaurant disgenoten woubrugge
Als voorgerechten staan er o.a. huisgerookte makreel en een salade van opperdoezer aardappel met verse truffel op de kaart. Hoofdgerechten zijn o.a. kalfsribeye en kabeljauw in kaitafi. De nagerechten zijn o.a. kaas of een kersendessert. Buiten de kaart om zijn er vaak nog seizoensgerechten als witte asperges of Lambada aardbeien.

Disgenoten is 7 dagen per week open, voor lunch en diner.

disgenoten restaurant woubrugge

1 thought on “Restaurant Disgenoten, mijn stagebedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *