Hotspots, Leiden

De Yoghurt Barn, Hotspot in Leiden + Winactie!

Yoghurt Barn Leiden
Adres: Aalmarkt 19, 2311 EC, Leiden
Telefoonnummer:  071-5292914
Website: https://yoghurtbarn.nl

yoghurt barn

yoghurt barn

De Yoghurt Barn kent al meerdere vestigingen in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Ook mijn eigen pareltje, de stad Leiden heeft er sinds kort 1. En wát voor 1! Ik werd uitgenodigd om met een aantal andere bloggers te komen brunchen, wat een feest! Geen idee waarom maar ik had nooit zulke hoge verwachtingen van de Yoghurt Barn. Ik denk dat dat ook vooral kwam doordat er meerdere van zijn en je dan toch een beetje het idee van een keten krijgt. Eerder was ik 1 keer bij een Barn in Den Haag geweest. Die keer was erg lekker, ik was erg benieuwd hoe de vestiging in Leiden zou zijn.

Qua menukaart een inrichting lijken de 2 vestigingen wel op elkaar, hierdoor denk ik dat dit gewoon het vaste concept is. Het zal wel in elk filiaal ongeveer weer zo terug komen. Veel planten, stenen muren en een glazen bar waarin je alle yoghurtsoorten en toppings kunt zien liggen, leuk! We schuiven met 10 ladies aan een lange tafel aan en het is meteen gezellig. Bloggers bij elkaar leid altijd tot een hoop geklets en voor je het weet sta je in een IG- story of op de foto, ook handig je daar op voor te bereiden en wat leuks aan te trekken haha.

Een aardig meisje van de bediening legt uit wat we te eten krijgen; een beetje van alles zodat we alles kunnen proeven! We krijgen een deel van de high tea en hierbij wat losse gerechtjes. Verder mogen we alle theesoorten uitproberen die in mooie glazen potjes over de tafel staan verdeeld. De thee ken ik al want het komt van hetzelfde merk als we bij mij op werk gebruiken dus ik ben al bekend met de lekkere thee van teabar. Wel verrassend lekker vind ik de champagne thee, die kende ik nog niet, ook de ‘mon cheri’ thee is erg lekker.

Na een tijdje komen 2 reusachtige plateaus onze kant op, vol met lekkers!

Heerlijke geuren komen ons tegemoet. Wat er allemaal op lag waren verschillende knapperige broodjes met hartige smeersels, croissantjes, carrot cake, brownie, bananenbrood en wat suiker/gluten/lactosevrije gebakjes. Verder kregen we alle yoghurt specials te proeven, 3 verschillende smoothies en de overnight oats. Heerlijk! Lekkere yoghurtbakjes, fijne smoothies en lekkere taartjes. De browniestukjes en het knoflooksmeelsel voor op brood vind ik het állerlekkerste, de overnight oats vind ik niet lekker maar dat soort papjes heb ik nog nooit lekker gevonden. 😉

yoghurt barn

De Yoghurt Barn in Leiden is doordeweeks geopend van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag en zondag is het geopend vanaf 9.00. Al deze lekkere hapjes en yoghurtjes kun je in het groot bestellen of je kunt gaan voor een high tea, deze moet je dan wel even van tevoren reserveren.

Ik mag een high tea voor 2 personen weggeven, hoe leuk is dat?!?! Hoe doe je mee? –> Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (dit staat aan de rechterkant van mijn site op de desktop versie en onderaan op de mobiele versie) en reageer onder dit bericht wat jou het áller lekkerst lijkt aan deze high tea. Geen zielige reacties plies, laten we het lekker positief houden! 😀 De high tea is alleen geldig in de vestiging in Leiden en is geldig voor 2 personen. De actie loopt van 22 januari t/m 5 februari. Niet gewonnen? Voor €19,95 pp kun je een high tea houden en voor €17,95 heb je een lekkere Barn Brunch. Successsss toppers!

yoghurt barn

yoghurt barn

 

20 thoughts on “De Yoghurt Barn, Hotspot in Leiden + Winactie!

 1. Vriendin Claudia en ik gaan graag dagjes op pad en het liefst naar plekken die we nog niet kennen. We kennen Leiden eigenlijk nog niet zo goed, dus mochten we de high tea winnen, kunnen we dat mooi combineren met een dagje uit!!!
  We kijken er nu al naar uit!!!

 2. Dat ziet er lekker uit! Moeilijk kiezen! Ik zou het liefste de yoghurt specials en de lekkere taartjes willen proberen❤ al veel leuke verhalen gehoord over de Yoghurt Barn maar ben er nog nooit geweest. Fingers Crossed😊

 3. I looooove de Yoghurt barn! Neem meestal de yoghurt barn lunch! De bananencake is daar zo goddelijk, die kies ik er altijd bij. Maar zou natuurlijk ook de rest van de cakes en zoete hapjes willen proberen. Heb er nu al zin in!!

 4. Wow wat een toffe winactie! Hier doe ik heel graag aan mee. Binnenkort ben ik jarig en had ik al bedacht om een dagje naar Leiden te gaan. Het lijkt me super tof om dan deze high tea te doen! Dan voel ik me denk ik wel helemaal jarig. En ik krijg meteen trek als ik al dat lekkers zie… 😍

 5. Oeeeh die yoghurt specials lijken me echt mega lekker! En dit zou ook een perfecte gelegenheid zijn om mijn zus en mede vreetzakje (:P) een kleine tour door het mooie Leiden te geven 🙂

 6. De bananencake lijkt me superlekker en eigenlijk alles met yoghurt is heerlijk. Heb hier niet eerder van gehoord, maar het lijkt me een superleuk zaakje om lekker samen met m’n moeder van een high tea te genieten.

 7. Ziet er erg goed uit! Lijkt me leuk om deze high tea te combineren om de stad Leiden te leren kennen met een vriendin. Dus een win-win situatie. Ik zou niet kunnen kiezen. Echt alles ziet er goed uit!

 8. Ik doe meee!!! De yoghurt lijkt me denk ik toch het lekkerst ÓF de smoothies!!!😍😍😛 en ik zou dit heel graag willen winnen met mijn vriendin Youssra (@yyouss.raa) mijn instagram: @lina_anbari

 9. Gezien ik aan het weightwatchen Ben, is een high thea met ongezond voedsel uit den boze. Nu zie ik voornamelijk yoghurt en fruit…. laat dat nou net beiden 0 punten zijn, ofwel….. dan kan ook ik eindelijk eens een high thea doen zonder afgestraft te worden met een halve kilo erbij. Daarbij vind ik het een superleuk concept! Mijn enthousiasme heb je 😉

 10. Gezien ik aan het weightwatchen Ben, is een high thea met ongezond voedsel uit den boze. Nu zie ik voornamelijk yoghurt en fruit…. laat dat nou net beiden 0 punten zijn, ofwel….. dan kan ook ik eindelijk eens een high thea doen zonder afgestraft te worden met een halve kilo erbij. Daarbij vind ik het een superleuk concept! Mijn enthousiasme heb je 😉

 11. Ik zou graag mee willen doen aan deze winactie, zodat ik met mijn goede vriendin Rosalie weer eens uitgebreid kan bijpraten, en hoe kan dat nou beter dan tussen al dit lekkers?! Die carrot cake ziet er echt heerlijk uit, dus dat zal waarschijnlijk wel mijn favoriet zijn van de high tea!

 12. Wat ziet het er heerlijk uit! Het water loopt me al in de mond 😊 Eigenlijk lijkt alles me wel lekker, dus kan niet kiezen waar ik het meest zin in heb. Maar ga dan toch voor de brownie als chocolade addict zijnde🙊🍫 Doe dus heel graag mee aan de winactie om deze high tea te winnen zodat ik mijn moeder mee kan nemen voor een gezellig dagje Leiden! Eerst genieten van de high tea en dan lekker shoppen om wat calorieën te verbranden ☺

 13. Ik ben al een aantal keer bij de yoghurt barn geweest. Helaas woon ik niet in de buurt en kom ik er dus niet zo vaak als ik zou willen. Ik ben nog maar een scholier en de prijzen zijn voor mij ook wat aan de hoge kant 😣. Dat neemt niet weg van het feit dat ze ontzettend veel lekkere dingen verkopen!! Ik zou echt alles een keer willen proeven en hoe handig zou zo’n high tea dan zijn? 😀 Ik zou heel graag een keer de overnight oats willen proeven en het bananenbrood. Al zou ik de rest ook gewoon allemaal op willen eten hoor 😂. Ik hoop dat ik de high tea win, omdat de YB het enige plek voor mij is op dit moment waar ik een high tea zou “durven ” te nemen 😓. Ik hoop dat ik hier dan samen met mijn moeder van mag gaan genieten, zodat we een echte moeder-dochter momentje hebben ❤

 14. Wat leuk! Goede reden om een dagje naar Leiden te gaan. En de yoghurt met verschillende toppings en carrotcake lijken me lekker!

 15. Inmiddels heb ik alle reacties bekeken en gecheckt of ze voldeden aan de ‘eisen’ van de reactie en het aanmelden voor de nieuwsbrief. De gelukkige winnares heb ik gekozen door middel van een eerlijke loting, Inge heeft gewonnen. 🙂 Bedankt voor het meedoen allemaal en ook al heb je niet gewonnen, ga zeker eens langs de Yoghurt Barn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *