Kokspraat, Reviews

ComplimentenThee

Een lekker warm bakje thee kan altijd, zeker in de winter! ComlimentenThee heeft veel verschillende melanges, samengesteld uit verschillende theesoorten uit allerlei landen met gedroogd fruit, specerijen.. Noem het maar op! Foodkado’tjes vind ik altijd leuk om te krijgen, vooral als het er dan ook nog eens leuk uit ziet. De netjes verzorgde theeboxen van ComplimentenThee vind ik hierdoor een geschikt kerstkado voor de theeleutjes onder ons. 🙂

ComplimentenThee thee geschenkset kado tip kerst  ComplimentenThee thee geschenkset kado tip kerst

Er zijn veel verschillende smaken, ik noem er een paar;
Boslucht, frisse wind, boomgaard, puur, yoga, veldboeket en voor de kerst is er de speciale christmas mix. Op de site is precies te vinden welke theesoort erin zit en wat de ingrediënten verder zijn. Zo zit in ‘veldboeket’ bijvoorbeeld sencha thee uit China, citroengras, hibiscus, goudsbloem, distelbloem, korenbloem en een natuurlijk aroma uit viooltjes. Dat is nog een wat anders dan al die geheime supermarktzakjes die gewoon suiker blijken te bevatten, alleen zodat je meer de suikersmaak proeft en ze minder lekkere ingrediënten toe kunnen voegen (lees: goedkopere ingrediënten).

Wanneer je een geschenkbox samensteld kun je zelf je smaken kiezen. Je kunt kiezen voor een box van 3 of 6 smaken, hier zit standaart een thee-ei bij. Je kunt de potjes ook los kopen. De box is voorzien van een mooie kerstwikkel maar het is ook mogelijk je eigen tekst op de doos te plaatsen, hierdoor vind ik het een extra leuke kadotip, een kado en ‘kaart’ in 1!

Een geschenkset van 3 smaken kost €12,50, een set van 6 smaken kost €20,00 en ze zijn te bestellen via de website.

Deze post bevat gekregen producten maar wel 100% mijn eigen mening

ComplimentenThee thee geschenkset kado tip kerst

ComplimentenThee thee geschenkset kado tip kerst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *