Hotspots, Utrecht

Chique O Latte, de chocoladedroom in Utrecht

Chique O Latte
Adres: St. Jacobsstraat 101, 3511 BP, Utrecht
Website: https://www.chiqueolatte.nl/

Chique O Latte in Utrecht is een geweldige zaak met als specialiteit koffie, thee en chocolade..

chique o latte

Je kunt hier terecht voor heerlijke warme en koude drankjes. Verschillende soorten chocolademelk als pure- en witte chocolade maar ook smaken als kokos en amandel- chocolademelk staan op de kaart. Met een ruim assortiment losse thee kun je hier zeker weten een lekker smaakje uitzoeken. Wij namen een bubble-tea, super leuk dat ze dat hier ook hebben! Bubble tea is een koud, zoet drankje in verschillende fruitsmaken. Ik het glas zitten eetbare kleine balletjes die je door het brede rietje opdrinkt. Zodra je een balletje stuk bijt komt de smaak eruit, dat is nog eens een bijzonder drankje! Ook de thee met losse theebladeren die ik bestelde was erg lekker van smaak.

Vanwege mijn verjaardag trakteerde een vriendinnetje mij op een high-chocolate, deze meid weet waar ik gelukkig van word haha! We kregen een prachtige chocolade fondue voor onszelf met veel vers fruit, koekjes, marshmallows, krokante cacao nibs en een bakje vol zoete gesmolten chocolade. HEERLIJK! Lekker vers fruit, knapperige koekjes en fijne chocolade.

Het is een kleine, hippe zaak met 2 verdiepingen waar je heerlijk even kunt bijkomen van een dag in de stad. De mooie inrichting straalt luxe uit. We zaten samen op de tweede verdieping en het grappige is dat deze verdieping in een soort kleine huisjes is verdeeld waardoor je wat meer privacy hebt en lekker kunt bijkletsen.

Chique O Latte is goed bereikbaar met openbaar vervoer, wij liepen van het centraal station in Utrecht.

chique o latte  chique o latte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.