Hotspots, Maastricht

Café op zondag

Café op zondag
Waar te vinden:
Adres: Wijckerbrugstraat 42, 6221 ED, Maastricht
Telefoonnummer: 043-3219300
Website:  http://www.cafezondag.nl/

café op zondag

Café op zondag in Maastricht is een fijn zaakje waar je terecht kunt voor een ontbijt, lunch, tapasdiner of gewoon een goede borrel.. Afgelopen zomer was ik met moeders en oma een paar daagjes naar Limburg en hierin planden we ook een dagje winkelen in Maastricht. Van tevoren had ik al gegoogeld waar ik wou lunchen, café op zondag sprak me aan. Vooral door de menukaart, ik wist al dat ik moeite zou krijgen met kiezen haha. De positieve recensies die ik erover las overtuigde me.

Zelf ging ik voor een sandwich met makreelsalade, limoen en bosui. Mijn moeder en oma namen de sandwich met warme geitenkaas, walnoot en in tijm geroosterde druiven. Verder hebben ze panini’s, bagels met allerlei beleg en kan je ook nog van de ontbijtkaart kiezen waar o.a. scones en granola op staan. De panini met knolselderij, portobello en cheddarkaas had me ook heerlijk geleken, net als de boterham met in sinaasappel gemarineerde eendenborst. Hmm.. zoals ik al zei, de keuze was moeilijk.

Onze broodjes smaakten goed, de porties waren groot voor een lunch (we kregen het net aan op) en de prijs was goed te doen, €6,40 voor een goed gevuld broodje vind ik prima. De drankjes waren ook opvallend, ik nam een limoenlimonade en mijn moeder een limonade van rabarber. Deze waren niet zelf gemaakt maar wel erg lekker.

We zaten lekker buiten maar toen ik naar het toilet ging heb ik snel een foto van de binnenkant gemaakt. Het is best smal maar wel lang waardoor er toch best veel tafeltjes kunnen staan. Ik vond het interieur niet heel bijzonder, niet écht sfeervol maar ook zeker niet lelijk.

Ik heb hier echt lekker gelunched en er stond nog veel meer op de kaart dat ik had willen proeven. Jammer dat het zo ver weg is, maar als ik nog eens in Maastricht ben weet ik waar ik langs ga.. 🙂

café op zondag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *