Hotspots, Leiden

Woods

Waar te vinden:
Adres: Haagweg 81, 2321AA, Leiden
Telefoonnummer: 071 52 22 225
Website: http://www.restaurantwoods.nl/

Ik had al veel goede verhalen over Woods gehoord maar was er nog nooit geweest, ik was dus ook erg benieuwd naar hoe het in werkelijkheid was. Via het reserveringstelefoontje had ik al vermeld dat mijn vriendin met wie ik kwam geen vis eet, dit was geen probleem.

We gingen samen lunchen en namen het lunchmenu. Vooraf kregen we lekker brood met boter. Als voorgerecht had ik zalm met quinoa, geitenkaas en een schuim van miso en verschillende texturen van pompoen en het vriendinnetje had als alternatief een tartaar van kalf met een gel van appel en bleekselderij, wat chipjes en taugé. Het hoofdgerecht was bavette rundvlees met prei, linzen en een creme van knol en pistache. Het dessert was een chocolademoulleux met vanilleijs.

We vonden het allebei erg lekker. Woods staat bekend als goed restaurant maar heeft als minpuntje dat er word gezegd dat de porties erg klein zijn. Ik ben dan geen onwijs grote eter maar vond dit erg meevallen. Na 3 gangen had ik geen honger meer, zeker voor een lunch vond ik het goede porties. Het eten was lekker en de bediening vriendelijk, ik kom hier graag nog eens terug. Tijdens het diner kan je zelf aangeven hoeveel gangen je wilt eten, dit kan zelfs tot 10 gangen! Dit kost dan ook wel wat (€90,-) maar voor een speciale gelegenheid lijkt het me gaaf dit te doen. Woods ligt vlakbij het centrum van Leiden maar toch langs het water, ideaal voor na het slenteren door de stad! 🙂

woods restaurant leiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *