Hotspots, Leiden

VIP Very Italian Pizza Leiden

Waar te vinden:
Adres: Turfmarkt 8, 2312 CE, Leiden
Telefoonnummer: 071-5326118
Website: http://www.veryitalianpizza.nl/

Vip Very Italian Pizza in Leiden is een aanrader. Niet om echt culinair te dineren maar wel om gezellig een lekker hapje te eten. Ik ben er nu 2 keer wezen eten. De eerste keer belandde ik er na een dagje op Leiden Culinair rondgelopen te hebben. We hadden daar al aardig wat hapjes op maar wouden toch nog iets eten. Het was al rond half 10 maar we konden gewoon terecht, erna kwamen zelfs nog veel meer mensen binnen. We namen alleen een pizza omdat we al zo veel op hadden. Een grote pizza kwam tevoorschijn, het was erg lekker maar ik kreeg het amper op (Lees: na een kwart zat ik toch echt alweer vol). De tweede ging ik met.. Jawel.. De AH actie! Beschamend om toe te geven, maar ook ik heb er gebruik van gemaakt. 🙂

Ik wist dat veel restaurants een ander, simpeler en kleiner menu gaven voor de AH actie en hier had ik eigenlijk helemaal geen zin in. We besloten daarom bij VIP Very Italian Pizza te gaan eten omdat je hier gewoon van de kaart 3 gangen mocht kiezen en niet vast zat aan een bepaald menu. Je betaald 1 volledig menu en het tweede menu was gratis.

Wat hebben we gegeten zeg, wat zat ik vol.. Als voorgerecht ging ik voor vitello tonato. Niet erg bijzonder maar wel lekker en op smaak. Mijn vriendinnetje ging voor een 4-seizoenen pizza en ik nam een pizza met spinazie en pancetta. De vorige keer had ik deze pizza ook, ik kon me nog herrineren hoe lekker ik ‘m vond dus ik wou graag testen of die net zo lekker was zonder een paar wijntjes op (Leiden Culinair, dat zegt genoeg.. 🙂 ). En ja, dat was die! Wat ik alleen wel jammer vond is dat de bodem niet echt knapperig is, dat komt denk ik doordat de vulling door de mozzarella en spinazie vrij nat is. De andere pizza had hier namelijk geen last van. We sloten af met voor he vriendinnetje een bakje tiramisu en ik ging voor een punt Dudok chocoladetruffeltaart. Het was allemaal erg lekker maar ik zat zooo vol! Ik zou zelf denk ik ook niet echt 3 gangen eten bij een pizzaria, zo zie je maar weer wat zo’n gratis actie wel niet met je doet, gierige Hollanders.. 🙂 Volgens mij waren we rond de €30,- kwijt voor 2 personen 3 gangen, dat is echt vrijwel niks.. Hierna gingen we naar The Hunger Games in de bios, super gave film en we hadden geeneens meer wat te snacken nodig, zo vol zaten we nog haha! Wanneer je op zoek bent naar een culinair hoogstandje kan je beter doorlopen maar wanneer je even snel wat lekkers wilt eten en het je niet zoveel uit maakt hoe professioneel de bediening is en dat je vlak naast het volgende tafeltje zit kan je hier gerust naar binnen lopen! 🙂

vip very italian pizza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *