Hotspots, Keukendagboek, Kokspraat, Sorrento, Italië

Vakantiefoto’s uit het mooie Sorrento, Italië deel 2

Vakantiefoto’s deel 2, hoppaaa! 🙂 Stiekem mis ik de vakantie wel nu het hier weer zulk slecht weer is. De warme zon, het lekkere eten en de mooie straatjes, het was zó leuk! We aten in Sorrento echt elke dag wel iets van pasta of pizza, nu we weer terug zijn in Nederland hebben we het echt nog maar amper gegeten, we zijn er even helemaal klaar mee haha. Toch is het ook altijd wel weer fijn om weer thuis te zijn. 

Hierbij de rest van onze vakantiefoto’s, deel 1 lees je hier. Maken jullie vooral foto’s van elkaar of de omgeving als jullie weg gaan?

vakantiefotos
We hebben geen ‘echte’ markt bezocht omdat we deze niet konden vinden haha maar in de stad vond je tussen alle souvernir en kledingwinkeltjes weleens zulke prachtige groente- en fruitkramen. Zo mooi, al die kleuren van het fruit bij elkaar!
vakantiefotos
Hoe mooi Sorrento ook is, het is best wel toeristisch. In het centrum zijn zo onwijs veel souvenirwinkeltjes die allemaal beweren de beste pasta en limoncello te verkopen. Deze mini limoncello flesjes heb ik niet gekocht omdat ik het zelf ga maken thuis maar ik vond ze wel heel schattig.
vakantiefotos
Prachtig hé? Ik vind die pepers die allemaal hangen super leuk, dit is 1 van m’n favoriete vakantiefoto’s. Zo lekker zomers!
vakantiefotos
De Sorrento citroenen waar de echte limoncello mee gemaakt word zijn bij de fruitkramen te koop. En niet alleen in kramen, ook karretjes langs de weg verkopen deze citroenen vanuit de wagen. Ik heb er een paar meegenomen om limoncello mee te maken. Nog een paar weken tot het klaar is, ik ben zo benieuwd!
vakantiefotos
Deze trattoria was super mooi! Binnen lagen nog allerlei soorten olie, pasta, limoncello en kruiden.
vakantiefotos
Nog meer pepers en uien die drogen in de zon. Love it!
vakantiefotos
Canneloni’s zijn typisch Italiaans. Een krokant hoorntje met een zachte crèmevulling, hmm! Met dit mooie gebouw op de achtergrond vond ik het wel een ultiem vakantiekiekje.
vakantiefotos
Het buffet in het hotel was beter dan ik eigenlijk had verwacht. Verse pasta’s, lekkere salades, supermooie taarten en vers fruit.

FF wachten.. Pizzaaaaaaa

vakantiefotos
Pizzaaaaa! In het hotel aten we vooral pasta maar deze pizza die we in het centrum aten was perfect! Een krokante bodem, heerlijk beleg en de echte Italiaanse sfeer om in een rustig zijstraatje buiten te eten, hmm!
vakantiefotos
Wat is Sorrento prachtig hé?! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *