Haarlem, Hotspots

Stempels

Waar te vinden:
Adres: Klokhuisplein 9, 2011 HK, Haarlem
Telefoonnummer: 
+31(0)23 512 3910

Website: www.stempelsinhaarlem.nl

stempels haarlem

Stempels is een leuk restaurant in Haarlem. Ik ben hier met mijn klas wezen eten vanwege dat we geslaagd waren. Het ligt in het centrum en is hierdoor ideaal gelegen om na het winkelen te gaan eten.

We waren met een aantal rond de 20, dus hadden we een vast menu besproken. Er waren een paar met allergieën of wensen, hier werd goed rekening mee gehouden. Het clubje van mijn klas bestond uit leidinggevende van de bakkers, keuken en bediening dus de lat lag hoog. Op elke gang had iemand wel weer iets aan te merken, ik denk dat dit niet te voorkomen is. Aangezien het ons vak is valt er altijd wel wat te verbeteren maar over het algemeen heb ik lekker gegeten. Dit is mijn review van de avond maar mijn klas was het er wel over eens. 🙂

Na een glaasje bubbels kregen we het voorgerecht; gerookte entrecote met mozzarella, tomaat en basilicum. De rest kreeg er wat toefjes van een mayo bij, precies mij waren ze vergeten haha! Kan gebeuren maar hierdoor wat het wel een beetje droog. Het tussengerecht was zeebaars met Hollandse garnalen, taugé, komkommergel en parelcouscous. De vis vond ik erg lekker, alleen jammer dat de taugé met niks was aangemaakt en dus weinig smaak had. Het hoofdgerecht bestond uit gebraden lamsfilet met krieltjes, geroosterde venkel, bospeen en een jus van lavas. Ik dacht dat ik lam niet zo lekker zou vinden maar dit viel reuze mee. De geur vind ik echt vies maar het smaakte wel lekker!

Het dessert was een chocolademoussetaartje met gekonfijte ananas en vanille ijs. Lekker! Ik betwijfelde of de gekonfijte ananas van verse ananas was maar het was in ieder geval een lekker dessert! Die crème en dat kruim was iets met kokos, yummy. Bij de koffie kregen we nog wat lekkers en toen ging ik richting huis.

Stempels heeft verschillende gedeeltes voor cafe, brasserie en restaurant, wij zaten als groep in het restaurantgedeelte. Het ziet er vrij chique uit daar. Het menu wat wij aten was €42,50, voor 4 gangen van die kwaliteit vind ik dit een prima prijs, over de porties had ik ook niks te klagen.

stempels haarlem

stempels haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *