Overig, Recepten

RiceDream cocktail+ WINACTIE!

Toen ik een mailtje ontving of ik een paar pakken RiceDream wou proberen wist ik het wel; tuurlijk! RiceDream maakt plantaardige, lactosevrije ‘melksoorten’. Het komt van het merk ‘Dream’ dat ook o.a. OatDream, SoyDream, CoconutDream en Nutdream heeft ontworpen. Uiteindelijk hoort ‘Dream’ weer bij het grote merk Hain Celestial wat meer organische merken heeft. Ik wissel zelf dierlijke zuivelsoorten af met drankjes als soja- en kokosmelk.

Ik kies hiervoor omdat ik het idee heb dat ik zuivel niet heel goed verdraag en ook wat er bekend is over de zuivel industrie maakt me niet zo blij. Van de andere kant hoor je weer dat soja niet goed is voor het milieu en ook aan rijstmelk zitten nadelen. Het is een lastige keuze, daarom wissel ik het maar een beetje af. Ik ontving 4 pakken; naturel RiceDream, RiceDream vanille, OatDream en CoconutDream. 

RiceDreamDe Dream- drankjes kun je zo drinken, je kunt er smoothies of smoothiebowls mee maken, ijsjes..

Eigenlijk alles wat van gewone melk ook kan. Van de CoconutDream maakte ik een lekkere mix tussen een smoothie en een cocktail, je hoeft er natuurlijk niet altijd per se iets super gezonds mee te maken 😉 .
Winnenwinnenwinnen? Ik mag 4 pakketjes van 4 pakken van een Dream-soort weggeven, leuk hé?! Laat hieronder in een reactie even weten wat voor lekkers je ermee zou maken. Hoe creatiever hoe beter, deel je ideeën! Zo uit het pak drinken kunnen we natuurlijk allemaal! 😉

De Facebook pagina’s van RiceDream en van mij liken hoeft niet per sé maar het helpt natuurlijk wel.. 🙂 De actie loopt t/m 11 juli, 12 juli kies ik de winnaars uit en mail ik deze door, deze zullen het pakket dan ontvangen.

En even voor de duidelijkheid.. Ik wil m’n blog graag ‘clean en eerlijk’ houden, daarom vertel ik er maar even bij dat dit niet gesponsord is. De pakken die ik heb ontvangen en weggeef kosten mij niks maar verder ontvang ik er geen vergoeding voor, ik wil jullie gewoon kennis laten maken met lekkere lactosevrije drankjes. 🙂

 

MAARRR NU.. Het recept voor 2 cocktails! 🙂

 

Dit heb je nodig:

 • 4 dl CoconutDream
 • 1 dl Pisang
 • handje spinazie
 • klein handje (diepvries) ananas
 • 2 tl geraspte kokos
 • 1 tl chiazaadjes
 • aardbei ter garnering

Zo maak je het:

 1. Mix alles behalve 1 tl kokos, 2 mooie blaadjes spinazie, de chiazaadjes en de aardbei door elkaar in een keukenmachine of met een blender.
 2. Garneer het met de kokos en de chiazaadjes. Serveer het in een glas. Doe er een prikkertje bij met de aardbei en de spinazieblaadjes. Enjoy!

RiceDream cocktail

5 thoughts on “RiceDream cocktail+ WINACTIE!

 1. Druktemakers En Co :Lijkt me super, ik zou er een soort milkshake van maken door verse aardbeitjes, scheutje cool bear aardbei in de blender te doen met natuurlijk de Rice dream en tata. Een heerlijk licht aardbei drankje zou ik er van maken. M’n eigen strawberry Rice dream

 2. Ik wil dolgraag kans maken op de Ricedream pakken om er lekkere smoothiebowls van te maken of in mn havermout ontbijtje te verwerken!😄😋 En hou van healthy producten en recepten!

 3. Ik zou er denk ik banaan door heen blenderen en dan lekker op drinken of een receptje zoeken waar je iets gezonds en lekkers er mee kan maken 😀

 4. Ik maak er altijd heerlijke smoothies mee
  Rice dream 150 ml
  1 kiwi
  Paar blaadjes munt
  1 banaan
  Scheutje honing
  En wat havermout
  En je hebt een fantastische maaltijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *