Kokspraat, Reviews

Leev en laat leven, producten met een boodschap

Leev is een inmiddels bekend merk in onze supermarkt schappen. Leev heeft onder andere ontbijtproducten, rijstwafels, snackrepen en theesmaken op de markt gebracht. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk maar waarom zou ik hier een blog over willen schrijven? NEE, dit is geen suffe promotie zonder boodschap. Ik schrijf dit omdat de producten van Leev helemaal in mijn straatje passen en pas toen ik werd benaderd over dit merk kwam ik erachter hoe supertof het eigenlijk is! 

Er worden bij de productie enkel biologische ingrediënten gebruikt van een goede kwaliteit van een paar kleine lokale bedrijven. Zo min mogelijk toevoegingen en suiker maken de producten een bewuste keuze. Met een ruim assortiment lactose- en glutenvrije producten is Leev toegankelijk voor iedereen. Met een mooie, makkelijke verpakking straalt dit product in de schappen.

leevleev

leev

Oké, tot zover het verkooppraatje.. Nu wat het merk écht bijzonder maakt!

Leev scoort bij mij punten en eigenlijk is dit misschien nog meer om het verhaal om de producten heen dan om de repen zelf. Elk bedrijf moet natuurlijk verdienen, laten we eerlijk zijn. Maar hoe mooi is het om vervolgens een deel van de winst af te staan aan een goed doel, een stichting die je zelf opzet?

Eigenaar Leo Voorwinden vind het belangrijk goed voor mens en milieu te zorgen en is hierdoor de Leev Foundation gestart. Met liefde staat hij een deel van zijn winst af voor mensen die het minder hebben. Ze schenken ook aan stichting Timon die ouders helpen die te maken hebben met opvoedproblemen en de leevboerderij die is opgericht bied een veilige woonplaats aan 8 jongeren. Ze worden hier begeleid om uiteindelijk (opnieuw) zelfstandig te wonen en werken aan hun ontwikkelingen. De stichting is volledig particulier en is dus verder afhankelijk van sponsoren, giften en vrijwilligers. Een heel mooi concept en heel fijn dat een ontbijtgranen- bedrijf zich hier zo voor inzet!

 

Nu weer even terug op die lekkere producten, zou jij zo’n pakketje willen ontvangen? 🙂

Juli is feestmaand omdat ik 3 juli jarig was, zo leuk! En… wie jarig is trakteert! Namens Leev mag ik een proefpakket weggeven, hoe leuk is het jullie in mijn verjaardagsmaand zoveel leuke producten te kunnen geven! Je doet mee door hieronder te reageren wat jouw favoriete beleg is voor op de rijstwafel of cracker. Meedoen kan van 4 t/m 14 juli, hierna neem ik per mail contact op met de gelukkige.

leevleev

Dit bericht is een samenwerking maar altijd mijn eigen mening.

5 thoughts on “Leev en laat leven, producten met een boodschap

  1. Ah! Lijkt me heerlijk die producten en ben er super benieuwd naar om te proberen. Ik eet het liefst een rijstwafel met PINDAKAAS 🙈 & een cracker het liefst met zuivelspread light bieslook en zalm! Hou van die combi 😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *