Kokspraat, Reviews

Geproefd: NICE fruitijsjes

Ice ice babyy! Het begint er al bijna op te lijken dat de zomer in Nederland voorbij is. Het is bij mij steeds bewolkt en af en toe valt er zoveel regen dat ik het net herfst lijkt. Dit weerhoud me er niet van om af en toe een lekker ijsje te nemen! Het liefst eet ik het hele jaar door ijs. In de winter hou ik van roomijs eten met joggingpak aan en een leuk filmpje erbij, in de zomer ga ik liever voor een verkoelend waterijsje.

nice fruitijsjes revieuw

IJs is lekker, maar vaak zitten er veel slechte toevoegingen in. Superveel suiker, kleurstoffen en andere  e-nummers bijvoorbeeld. De meiden van NICE fruitijsjes vonden daarom dat het tijd werd voor gezonde ijsjes met puur fruit. Door rijp fruit te gebruiken, hebben ze een natuurlijk zoetje, waardoor er minder suiker aan toegevoegd hoeft te worden. Weinig suiker zorgt ook nog eens voor minder calorieën, wat in de zomer mooi meegenomen is. Alle ingrediënten zijn biologisch, wat weer goed is voor het milieu. Ik heb 3 smaken getest;

Framboos& Hibiscus
Dit ijsje bevat 19% framboos, 73% hibiscusthee en wat rietsuiker. Hibiscus is een bloem die veel vitamine C bevat. Je proeft vooral framboos. Het is een lekker ijsje, met nog wat pitjes van de framboos erin. Je moet dus wel van ‘stukjes’ in je ijsje houden, maar ik vind dit lekker. Dit ijsje telt 55 calorieën.

Peer& sinaasappel
Dit ijsje bevat 80% peer, 14% sinaasappelsap en rietsuiker. Je proeft de peer en de sinaasappel allebei goed. Dit is een lekkere variatie. Er zitten wat velletjes sinaasappel in, wat toch een heel ander mondgevoel geeft als een standaard perenijsje. Dit ijsje telt de minste calorieën, namelijk maar 40!

Puur aardbei
Dit ijsje bevat 70% aardbei, water, rietsuiker en citroensap.  Je proeft ook echt puur aarbei en niks anders. Ik vind aarbeien superlekker, dit is mijn favoriet! Dit ijsje telt 51 calorieën.

De 3 smaken NICE fruitijsjes revieuw gezond
De 3 smaken NICE fruitijsjes

De ijsjes zijn op verschillende plaatsen te koop, kijk even op de site waar jij ze kunt scoren. Ik ga er nu nog even van genieten om in de zomerstemming te komen. Aanstaande dinsdag vlieg ik naar Salou, dus kan ik nu nog even wat gezonde ijsjes gebruiken. 🙂

Dit bericht bevat gekregen producten. Dit is mijn eigen mening van de producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *