Keukendagboek

Dagboek; Het jubileum van Jamie Oliver en hoe mijn blog begon..

Jamie Oliver heeft zijn eigen tijdschrift, Jamie magazine. Het 25e nummer is inmiddels in de winkels verschenen, dus Jamie viert een jubileum. Een superdik feestnummer met recepten voor taartjes, vrolijke cocktails en lekkere zomerse gerechtjes!

jamie 25jubileum jamie en hoe mijn blog begon

Zelf ben ik al 2 jaar lid van Jamie magazine. Deels via Jamie magazine ben ik begonnen met bloggen. Ik deed een keer mee met een prijsvraag waar je een dag in Jamie’s restaurant Fifteen kon winnen. Om kans te maken op de prijs moest je vertellen waarom je graag mee zou willen doen aan deze dag. Het was alleen een speciale ‘bloggersdag’, dus je moest om mee te doen de link van je blog plaatsen.

Ik had dit over het hoofd gezien, dus reageerde alleen met waarom ik zo graag mee zou willen doen. Toen ik een mailtje terug ontving met dat ze de link van mijn blog niet hadden ontvangen, heb ik er maar gewoon 1 aangemaakt. Ik dacht, gewoon even snel aanmaken om te kunnen winnen.

Ik won inderdaad, en mocht een dag met alleen maar foodbloggers naar Fifteen. We kregen hier een cursus pasta maken, we leerden barista’s maken en we bezochten een food- fotostudio. Omringt door mensen die gek zijn van fotografie en eten werd ik pas echt enthousiast om verder te gaan met bloggen. Ik ruilde het ‘blogspot’ stukje om voor www.etenmetroos.nl en probeerde steeds een stukje professioneler te worden.

Ik hou van de ‘slordige’ stijl van Jamie. In een restaurant wil ik liever een stakke en moderne opmaak, maar voor thuis heb ik liever een wat lossere stijl. In mijn kookboekenkast staan 2 boeken van Jamie en 2 tijdschrifthouders vol magazines van Jamie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet onwijs veel uit gekookt heb, maar gewoon al de foto’s bekijken vind ik leuk.

Jamie’s jubileumalbum is in tijdschriftenwinkels en supermarkten te koop voor € 4,95.

jamie oliver magazine jubileum hoe mijn blog begon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *