Amsterdam, Hotspots

C Amsterdam, uit eten op temperatuur

C Amsterdam

Adres: Wibautstraat 125, 1091GL, Amsterdam

Website: https://c.amsterdam

C Amsterdam is een ontzettend toffe hotspot. Modern, onwijs mooi en verrassende gerechtjes, ik word er blij van! Toen ik een uitnodiging kreeg voor het jubileumfeest omdat ze 3 jaar bestaan twijfelde ik geen seconde, ik ging erheen!

C staat voor Celsius, met hun unieke concept serveren ze bij C Amsterdam gerechtjes per temperatuursklasse, hoe tof!


Ze hebben de gerechtjes in onderstaande gradens verdeeld;

-20 tot 0 °C Bevroren en koud
0 tot 20 °C Rauw en koud
40 tot 80 °C Lage temperaturen
100 °C Stoom en kook
200 °C Grill, Plancha en Tempura

Met een mooie, grote bar die door het midden van de hele zaak loopt kun je een chefs tablet ervaring beleven, je zit aan de bar en ziet voor je hoe je gerechtjes gemaakt worden. Aangezien dit een feestje was en iedereen lekker rondliep met lekkere drankjes en de meest prachtige gerechtjes heb ik niet te lang aan de chefs tablet gezeten, we wilden alles bekijken!

C Amsterdam
C Amsterdam

Een DJ speelt lekkere plaatjes en door de zaak heen staan standjes met koks die op verschillende temperaturen gerechtjes serveren..

Er word veel gedaan met oester, rund en varkensvlees. Ook word er bij de -20 stand gewerkt met een dessert met stikstof bereidingen.

Ik proef een gerecht van kreeft met truffelpasta en een eidooier die in de oven is gegaard. Goddelijk, werkelijk waar! Zó lekker! Zacht kreeftvlees, de smeuïge eidooier en de romige pasta.. Terwijl ik dit typ begin ik haast weer te kwijlen haha. Priya kan dit helaas niet eten vanwege allergieën maar krijgt een mooi alternatief van oesters van de bbq met verschillende bereidingen die er ook heel lekker uitzien. Fijn opgelost!

C Amsterdam
C Amsterdam
C Amsterdam

Het buikspek met een kokos- curryschuim, eicrème, rauwe gamba’s en korianderolie is even heerlijk, wat kunnen de koks van C Amsterdam geweldig koken. We hebben heerlijke bubbels en wijntjes op en ondanks we op de terugweg naar huis verdwalen (hebben we dat te danken aan die lekkere drankjes?) zijn we gelukkig en voldaan.

C Amsterdam
C Amsterdam

C Amsterdam is niet goedkoop maar zeker de moeite waard wanneer je even lekker uit wilt pakken. Het is elke dag geopend voor diner en een late borrel. In het weekeind zijn ze ook met de lunch geopend en gaat het door tot 3.00 nachts met een DJ en lekkere drankjes.

Dit bericht bevat een samenwerking, ik was hiervoor uitgenodigd. Uiteraard bevat deze blog alleen mijn eerlijke mening.

C Amsterdam

2 thoughts on “C Amsterdam, uit eten op temperatuur

  1. We hebben heerlijke bubbels en wijntjes op en ondanks we op de terugweg naar huis verdwalen (hebben we dat te danken aan die lekkere drankjes?) hahahaha … ik zeg: ja!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *