Alphen a/d Rijn, Hotspots

Bij Dennis Koffie& meer

Bij Dennis koffie& meer

Waar te vinden:
Adres: Aarhof 49, 2406 BT, Alphen aan den Rijn
Telefoonnumer: 0172 49 32 24
Website: /http://www.brasserie1918.nl/

Bij Dennis is een lunchroom in de Aarhof, een winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Het heeft een paar verschillende namen en concepten gehad, ik weet nog dat het jaren geleden een pannenkoekenrestaurant was maar nu staat het onder de naam ‘Bij Dennis’ en hebben o.a. soepen, tosti’s, dagmenu’s en verschillende soorten harde en zachte broodjes met beleg.

Ik kom al jaren zo af en toe in de Aarhof met mijn oma om even te winkelen..

Vaak lunchen we dan ergens en ’s avonds eten we dan iets kleins en simpels. Dit keer zaten we Bij Dennis. Mijn oma ging voor een uitsmijter en ik nam de ‘special’ waldkorn bol met lauwwarme brie, honing, walnoot en mosterdsaus. We bestellen ook gelijk wat te drinken.

Toen de broodjes geserveerd werden werd er niet gevraagd of we nog wat wouden drinken, ook al was het vorige drankje allang op. Voordat ik het zelf kon vragen liep ze alweer weg, jammer want ik had best nog wat gewild. Het broodje was lekker maar niet echt ‘special’, zoals de naam zei. Deze special kostte €6,50 terwijl een zachte bol met brie €3,50 kost. Mocht je daar een meergranen of Italiaanse bol van willen maken kost het €0,50 extra. Aangezien mijn broodje niet zo bijzonder was vraag ik me af waar je dan die 2,50 voor betaald wat het een ‘special’ maakt, is dat voor de walnoten, honing en de moeite om de brie lauw te maken? 🙂

Nadat we bij de kassa hadden afgerekend hadden werd pas gevraagd of het naar wens was geweest. Dit hoort eigenlijk tussendoor al te gevraagd te worden zodat er wat aan gedaan kan worden als er iets mis is maar goed, het werd in ieder geval nog gevraagd.

Ik moet zeggen dat ik misschien gewoon kritisch ben omdat ik zelf in de horeca werk maar dit vond ik toch wel een beetje teleurstellend..

Niet zozeer het broodje, dat was prima te eten maar de service had niks van enige enthousiasme. Nou staan in lunchrooms vaak parttimers die het als bijbaantje doen maar dan nog horen ze uit te stralen dat ze zin hebben in hun werk. Ik zou hier niet snel terugkomen, daar vond ik het niet bijzonder genoeg voor maar voor snel even een broodje en weer door is het wel.. ‘handig’.

bij dennis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *