Blogs

Hoe het evenement ging en dat soort dingen

Hoe het evenement ging en dat soort dingen.. Wat zal ik er eens over zeggen.. Ik zal zo beginnen: vandaag is voor mij een ‘aparte’ dag. De dag waarop het 5 jaar geleden is dat mijn vader is overleden, een dag waarin ik besef dat ik geen tijd moet verspillen aan dingen die ik niet wil en een dag waarin ik besef hoe belangrijk de mensen om me heen zijn.

Een mooie dag dus om over mijn evenement te praten. Eerst schreeuwde ik het van de daken dat iedereen naar De Culinaire Verleiding moest komen, daarna was het verdacht stil. Vandaag heb ik wel ergere dingen aan m’n hoofd dan een ‘mislukt’ event dus ga ik jullie gewoon vertellen wat er mis liep.

Tsja.. Stond ik daar met mijn beste vriendinnetje en ons goede gedrag snert te verkopen, wilt niemand snert! We hebben stad en land afgerezen om er te komen, hebben het kraam super schattig versierd in winter style en we hebben een partij motivatie daar word je bang van! 😉 Wilt gewoon niemand snert!

event
Ik vind het zo lastig mooie foto’s te maken in het donker! Deze komen van mijn mobiel, met camera was nog rampzaliger.. Ik had graag mooie foto geshowd maar, helaas! 🙁

Ik denk het mis ging door al teveel op het thema in te gaan. Het was de echte wintereditie van de Culinaire Verleiding maar we waren het enige kraam dat ook echt winters was. (Al kregen we wel veel complimentjes over hoe het eruit zag, als er een themaprijs was hadden we die vast gewonnen 🙂 ). Het was in een grote overdekte zaal en buiten was het vrij lekker weer en binnen was het ook niet echt koud, aiii daar hadden we al punt 2, snert is natuurlijk het lekkerste als het echt koud is.

Ik weet niet waar het nou echt allemaal aan lag, de rest had gewoon veel lekkerder eten vermoed ik! 😉 Het event duurde 3 dagen. Na de tweede dag zat ik er echt wel een beetje doorheen, we hadden het zo rustig! Je maakt lange dagen en het is gewoon jammer als je het idee hebt dat je er voor niks staat. ’s Avonds sprak ik mezelf even streng toe, we hadden nog 1 dag en oké, het liep niet goed maar ik moest er het beste van maken. Al die dagen zijn we ook veel buiten de stand gaan staan en mensen aan gaan spreken maar dit toch met de achterliggende gedachte iets te verkopen. De laatste dag ben ik gewoon praatjes gaan maken en ondertussen vertelde ik wat ik ze te bieden had. De snert verkocht nog niet veel maar de zelfgemaakte pepermuntjes en de potjes truffelhoning zijn toch vrijwel allemaal opgegaan.

Bij het ‘ondernemertje spelen’ horen niet alleen leuke dingen en het geld in je zak steken. Het heeft ook veel tegenslagen en ik weet niet of ik dat later allemaal wel wil. Maar met de gedachte van vandaag denk ik; ach, ik ben gezond, ik heb een leuk weekeind gehad, leuke mensen ontmoet, familie gezien, visitekaartjes uitgedeeld en ik kwam er ook weer achter wie er echt achter me staan, ook wanneer het even niet zo goed gaat. Bij deze bedankt ik dan ook nog even mijn mamsie, Manon die me al die dagen geholpen heeft, Frank van F. Hornsta die me met alle technische dingen heeft geholpen, Mijn oom en tante van ’t Waterhuys die me in zo’n beetje alles helpen, Makro Groningen die mij financieel wouden steunen en de toppers van Pepper events die het event mogelijk maakten en mij ook in alles waar ze maar konden hebben geholpen! Jullie zijn allemaal fantastisch! 🙂

IMG_3283
Hier was het event weer voorbij en proosten we op een alsnog geslaagd weekeind! 🙂

2 thoughts on “Hoe het evenement ging en dat soort dingen

  1. Het ondernemerschap niet te snel opgeven meissie … Jazeker, er zijn veel tegenslagen. Maar ook heel erg veel mooie dingen. Kom binnenkort maar weer eens een (lang) weekend slapen. Dan organiseer ik een ‘ondernemersavond’ voor je …. Verschillende ondernemers die je over het vak vertellen en waar je vragen aan kan stellen. Lijkt je dat wat?
    Hoe dan ook … we got your back 🙂

    1. Ik heb het ook nog niet opgegeven hoor. 🙂 Ik heb nu zoiets van: ik zie het nog wel even allemaal. 😉 Ik heb nu een superleuke baan en ik ga daar eerst maar even mee bezig zijn. Maarrrr.. Langskomen kom ik zo wie zo nog wel een keer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *