Blogs, Keukendagboek, Kokspraat

Eten met Roos op de Culinaire Verleiding!

Normaal gesproken probeer ik zeker 1 keer per week wat te posten, afgelopen week kwam het hier even niet van. Ik was erg druk met het regelen van iets heel leuks.. Ik kom met een eigen stand op de Culinaire Verleiding in Groningen!

culinaire verleiding

De Culi wattee?? De Culinaire Verleiding word georganiseerd door Pepper events en is op 6&7 juni op het Cibogaterrein in Groningen.  Er zullen rond de 30 stands staan met allemaal verschillende lekkernijen en Eten met Roos is er 1 van! Super cool, ik had nooit gedacht zo ver te komen via mijn blog. Het is veel regelwerk en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet stiekem een beetje zenuwachtig ben maar ik heb er heel veel zin, ik hoop jij ook!

Lieve mensen, kom allemaal langs en breng een bezoekje aan dit leuke event! Elke stand heeft een specialiteit of thema, mijne zal Pasta zijn. Heerlijke pastagerechtjes; warm of koud, met vis, vlees of vegetarisch, voor ieder wat wils. Verder zal ik nog wat gerechtjes en producten aanbieden, dit hou ik nog even geheim, hier kom ik later op terug haha. 🙂

Wanneer je niet in de buurt van Groningen woont is dit toch zeker de moeite waard er een dagje (of weekeindje) uit van te maken. Eerst een paar uurtjes over het event struinen en dan Groningen in! Het is een gezellige stad om rond te lopen, te winkelen of bezoek de Martinitoren, de hoogste toren in Groningen vanwaar je een supermooi uitzicht hebt over de hele stad.

Op zaterdag 6 juni is De Culinaire Verleiding van 11.00 tot 1.00 en op zondag 7 juni is het van 12.00 tot 23.00. De entree is gratis. Bij de stands zelf kun je met muntjes betalen die je bij de entree kunt kopen. Voor kinderen is er een knutselruimte en een springkussen. Op het event is een openlucht-theater en er zullen optredens zijn van bands en dj’s. Op 13 en 14 juni zal het event in Leeuwarden zijn, hier ben ik alleen niet aanwezig.

Like de FaceBook pagina of het twitter account van de Culinaire Verleiding voor nog meer nieuwtjes over het event en de verschillende stands.

P.S. Door de voorbereidingen, 5 dagen werken, 1 dag school en nog een soort van privéleven heb ik misschien iets minder tijd voor mijn blog, ik probeer deze wel gewoon zo veel mogelijk bij te houden. Dit weekeind met pasen ga ik thuis koken, eerste paasdag maak ik de pasta’s van het event om het nog helemaal te perfectioneren en tweede paasdag kook ik een 3 gangen menu, uiteraard zal ik deze recepten plaatsen. Binnenkort komt de eerste winactie online, ik heb nog veel leuke plannen voor Eten met Roos! 

culinaire verleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *