Hotspots, Voorschoten

Proeflokaal Mimi in Voorschoten

Proeflokaal Mimi

Adres: Veurseweg 214, 2252 AH, Voorschoten

Website:  http://proeflokaalmimi.nl/

Proeflokaal Mimi is een restaurant gelegen aan de versmarkt van Van der Valk in Voorschoten. Het is een groot gebouw met aan de ene kant de versmarkt en aan de andere kant Proeflokaal Mimi. Mimi gebruikt de verse producten uit de versmarkt om hier de lekkerste gerechten mee te maken.

Voor het blogevent van Eefje en Ashley was ik uitgenodigd om met een aantal andere leuke foodbloggers hier te komen lunchen. We kregen verschillende gerechtjes om te proeven wat Mimi allemaal op de kaart heeft en we konden lekker rondneuzen in alle lifestyle- en decoratie artikelen die ze hier verkopen.

mimi
mimi

We proeven deze middag o.a. een salade Niqoise, een black angus hamburger met verse frieten en versgesneden kazen en gedroogde vleessoorten. Mijn favoriet zijn de garnalen met panko en tempura met een homemade spicy sausje, echt heerlijk! Het dessert is een super lekker taartje van Maison Kelder met lemon curd, een frangipan bodem en merengue. Heerlijk en hierna verkeer ik in een absolute foodcoma haha.

mimi
mimi
mimi

Het leuke van Mimi vind ik dat de producten van de versmarkt zo goed terugkomen in de kaart. Bij de versmarkt maken ze zelf verschillende vleesbereidingen als tartaar en gehaktballen, soepen, sauzen maar ook ijs, verse pizza’s en curry’s.

Proeflokaal Mimi is elke dag geopend.

mimi
mimi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *