Hotspots, Leiden

Mix& Fix

Waar te vinden:
Adress: Nachtegaallaan 41, 2333 XH, Leiden
Telefoonnummer: 0633 75 75 79
Website: www.mixnfix.nl

mix n fix leiden restaurant

Mix& Fix is een nieuw concept in Leiden. Mix& Fix maakt smoothies, gezonde burgers en salades voor tijdens de lunch en het diner. Eva Beeftink is Mix&Fix begonnen in oktober vorig jaar. Het zit in de keuken in het DZB gebouw in Leiden, hierdoor hebben ze alleen geen restaurantgedeelte. Jammer, maar ook een voordeel; het word nu namelijk bezorgt in Leiden en omstreken. Het begon met een paar klanten per dag, nu worden het steeds meer en zijn er al grote bedrijven die regelmatig wat bestellen.

Eva werkte veel en wou hierna nog sporten. Wanneer ze klaar was met sporten, was er eigenlijk geen tijd meer om gezond te koken. In de supermarkt waren rond de avonduurtjes alle lekkere pastasalades al uitverkocht, en hier wou Eva verandering in brengen. Geen kant- en klare bakjes meer met kleffe ingredienten, ze wou iets lekkers en gezonds! Hiermee begon het idee voor een afhaal met gezonde voeding. Samen met vrienden en familie bedacht ze de gerechten en uiteindelijk werd het een heel menu. Leuk om te zien dat je dus niet per se een horeca achtergrond hoeft te hebben, met passie kom je al een heel eind. Het gaat Eva er niet om of mensen afvallen van Mix& Fix, als de voedingswaarde maar hoog is en mensen hun portie gezondheid maar binnenkrijgen. Alles zit bomvol fruit en groentes!

Ik heb The Italian Lentilburger gegeten, wat was die lekker zeg! Een burger gemaakt van linzen, spinazie en pesto op een krokant broodje met sla, tomaat, komkommer en een aiolidressing. Normaal zou ik voor een vleesburger gaan, maar dit mis je echt niet. Het vult goed (een burger is vrij groot), is lekker en je voelt je met de hap fitter worden. 🙂

Mix& Fix is nu alleen nog te bestellen in Leiden en omstreken, maar misschien worden dat later nog wel meer plaatsen. Je kunt 6 dagen per week bestellen via de website of bestelsites Thuisbezorgd en JustEat (ik raad de eigen website aan, alleen hierop betaal je geen bezorgkosten). Op zaterdag zijn ze gesloten.

mix n fix leiden restaurant

 

1 thought on “Mix& Fix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *