Blogs

Mijn ervaring met Scoopy

Mijn ervaring met Scoopy; Ik vond het interessant eens op koopjesjacht te gaan met de app van Scoopy. Ik had al een paar keer op tv een reclame erover gezien en had toen toch de app maar gedownload. Met scoopy kan je gbruik maken van aanbiedingen die je normaal niet in de winkel hebt. Bij de meeste producten maakt het niet uit waar je het koopt, als het maar het goede actieproduct is.

Hoe het werkt:

Er staan verschillende acties in de app. Ik neem een voorbeeld, nu is de actie: 100% geld terug op Crystal Clear in pak. Bij deze actie krijg je dus je geld terug, er zijn ook acties voor 50% geld terug of dat het bijv. €1,- kost. Als je de aanbieding opent zie je welke smaken in de actie vallen. Je mag 1 keer gebruik maken van de actie per rekeningnummer en app-account. Je gaat naar de supermarkt en haalt dus een pak Crystal Clear. Bewaar het bonnetje goed want zo kun je je geld terug vragen. Via de app kun je de kassabon insturen door een foto ervan te maken waarbij je de bedrijfsnaam, het artikel, de datum, tijd en het bonnummer omcirkeld. Wanneer je de bon hebt opgestuurd krijg je een mailtje of het geaccepteerd is of niet en dat je je geld terug krijgt.

Mijn ervaring met Scoopy:

Ik heb dit ongeveer een maand gevold en heb in totaal €14,52 bespaard. Dit is niet heel veel maar ik heb ook niet aan alle acties meegedaan. Dingen waarmee ik heb meegedaan zijn o.a. Nestlé chocomelk, Lays chips, Maaslander geitenkaas, Alpro melk, Mini babybels, Venco dropjes en een BROS dessert. Het scheelt wel wat geld maar als ik eerlijk ben zijn het geen producten die ik anders ook zou halen. Alpro producten gebruik ik wel dus daar was ik blij mee en de plakjes geitenkaas zou ik ook zo kopen maar de rest niet. Levert het dus echt veel op? Ik weet het niet.. In mijn geval levert het vooral veel troep op! 🙂

Dit artikel is niet gesponsord, ik wou het gewoon testen. 🙂

mijn ervaring met scoopy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *