Blogs, Hotspots, Rotterdam

Memory Lane

Waar te vinden:
Adres: Hoogstraat 69A, 3011 PH, Rotterdam

Telefoonnummer: 010 752 13 91
Website: www.memorylaneonline.nl

Samen met Mirne van de foodblog Season with love ben ik laatst op een zondagmiddag wezen lunchen. Ik heb Mirne via het blogwereldje leren kennen, hoe leuk is dat, levert het bloggen nog nieuwe vrienden op ook. ;d We spraken in Rotterdam af. Ik ben hier helemaal niet bekend maar in een straatje op een paar minuten afstand van Blaak zit in een straatje met allemaal vage winkeltjes een gezellig tentje verscholen, Memory Lane.

memory lane restaurant rotterdam

We hadden niet gereserveerd, het zat al aardig vol maar gelukkig konden we nog een tafeltje krijgen. Het interieur ziet er gezellig uit, geen chique tent maar een zaakje met een grote handgeschreven menu-kaart op de muur, massief houten tafels en daarbij een open keuken, je kunt dus precies zien hoe de koks de gerechten bereiden. Ik bestel een gerechtje met Parmaham, venkel, knol, radijs en venkel en Mirne gaat voor de zalmtartaar.

De gerechten zijn vrij simpel, het zijn pure ingrediënten zonder veel poespas erbij maar het is wel echt lekker, aan een mooie ham hoeft ook niet veel toegevoegd te worden. Het leek een grote berg Parmaham maar ik kreeg het makkelijk op. Bij binnenkomst krijg je een karafje water en ik als broodliefhebber ben meteen blij met het lekkere brood dat bij de gerechten word geserveerd.

Memory Lane is elke dag geopend, op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond serveren ze ook een 3 gangen menu.

memory lane restaurant rotterdam
Bron bovenstaande foto: Season with love

memory lane restaurant rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *