Kokspraat, Reviews

Geproefd: Broderick chocolade

Sommige stukjes schrijf ik om jullie iets te leren; informatie over een ingrediënt of hoe je een bepaalde keukentechniek moet uitoefenen. Aan Broderick chocolade valt niks te leren, je moet het gewoon proeven! Echt waar, dit is zooooo lekker! Ik heb geen aandelen en dit is ook niet gesponsord of wat dan ook, ik wil jullie gewoon graag even overtuigen dit een keer te kopen! 🙂

Broderick chocolade is een ‘chocolate bar’ die gemaakt word in Ierland. Het bedrijf is gestart door 2 broers, de Broderickjes. 😉 De repen worden gemaakt met Belgische chocolade en de Broderick chocolade word per stuk verpakt in een schattige verpakking. Er staat op dat ze handgemaakt worden, in deze wereld kan ik me stiekem niet voorstellen dat ze alles met de hand doen maar goed.. Ik geef ze het voordeel van de twijfel. 🙂

Ik ga verder niet echt in op de ingrediënten zelf.. Het zit vol met ingrediënten die niet goed voor je zijn.. Suiker, room, boter, chocolade, ga zo maar even door. Een echt calorie bommetje, maar ook dat moet af en toe kunnen toch?

Ik heb ze zelf steeds bij de AH to go gekocht, je kunt ze hier per stuk kopen. Ze zijn niet echt goedkoop, €1,25 per stuk. Hier kan je dus zo al een reep van Milka van kopen en dan heb je nog geld over ook, maar.. Het is het waard! Verder heb ik het nog niet in een supermarkt gezien eigenlijk.. Als jij dat wel hebt hoor ik het graag!

 

Oké, de smaakjes van de Broderick chocolade:

Er zijn verschillende smaken maar ik heb er nog nu toe 3 gezien, ik weet niet of ze de rest wel verkopen in Nederland. Als ik ooit naar Ierland ga neem ik een voorraadje mee. 🙂

  1. Caramental- Een shortbread; eerst een koeklaag, dan een laag superlekkere karamel die nog mooi zacht is en daarover chocolade. Super lekker, het had van mij alleen iets meer een ‘bite’ mogen hebben.
  2. Tiff Toff in the Tuffen- De bite die ik in de carametal miste zit hier volop in. Deze reep bestaat uit chocolade en biscuit. Yumm!
  3. Road Rocking Choc Choc Block- Mijn favoriet! Deze reep bevat chocolade, biscuit en stukjes marsmellow. Echt super haha! Het krokante van de koekjes met de zachte marsmellows en de zoete chocolade, dit is to die for. 🙂

NOU.. Ik hoop dat ik jullie heb overtuigd.. Dus nu allemaal naar de AH to go! 😉

 broderick chocolade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *