Amsterdam, Hotspots

Foodhallen: The Rough Kitchen& Bulls and Dogs

Waar te vinden:
Foodhallen Amsterdam
Bellamyplein 51
Amsterdam

De foodhallen in Amsterdam moet je zeker eens bezoeken, ik was hier met Mirne maar wil zeker nog eens terug. Er is zoveel leuks en lekkers te zien, ik zou er een avond gewoon willen dineren met allemaal verschillende gerechtjes. In juni heb ik zelf op een foodtruck event gestaan, het is hiermee te vergelijken maar dan indoor.

Iedereen had allang eens pulled pork op, ik niet. Deze zomer at ik voor het eerst een broodje pulled pork op Leiden Culinair en toen ik in de foodhallen was kocht ik mijn tweede broodje. Dit tweede broodje was nog lekkerder dan de eerste. De pulled pork van The Rough Kitchen is super zacht en mals vlees van varkensschouder met barbecue saus en een koolsalade. Super lekker en ook echt een goed gevulde portie. Dit broodje kostte €6,50 maar je kreeg hiervoor wel echt een SUPERVOL broodje. Even proberen het charmant op te eten maar dan heb je ook echt wat!

foodhallen rotterdam

Bij Bulls and Dogs haalde we een hotdog. Mirne bestelde de ‘Luxurious dog’ met paddenstoel, truffelmayo en hazelnoot en ik ging voor de ‘Spanish fiësta dog’ met chorizo, rode ui en olijf. Een lekker knapperig broodje, goed worstje alleen vond Mirne haar toppings wat laf van smaak. Mijne vond ik wel erg lekker, dit zal ook wel gelegen hebben aan dat de smaken van mijn hotdog gewoon sterker zijn als bijv. hazelnoot. Beide hotdogs kostte €6,-. Om het een keer geproefd te hebben vond ik dit het geld wel waard maar voor die prijs zou ik het niet snel nog een keer doen omdat het vrij ‘weinig’ is.

Ik zou graag eens terug gaan voor een mooie burger van The Butcher, een lekker broodje van BROOD of een visgerecht van Le Big Fish. De foodhallen zijn op zich goed bereikbaar met openbaar vervoer, wij besloten alleen te gaan lopen en dat is nog best ver. Ik raad de tram aan. 🙂

foohallen rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *