Hotspots, Woubrugge

Disgenoten update

Al eerder schreef ik over Disgenoten, toen werkte ik er nog en was ik dus natuurlijk erg lovend over dit bedrijf. Een paar weken geleden ben ik er weer wezen eten. Het was net alsof ik nooit weg was geweest, raar is dat. Het voelde wel een beetje apart om er als gast te zitten maar ik heb super lekker gegeten. 

disgenoten woubrugge restaurant

Als voorgerecht nam ik geroosterde runderribeye met gefrituurde kappertjes en fruit-pepper mayonaise. Het tussengerecht was een gepocheerd ei, groene asperge omwikkeld in brood, Parmezaanse kaas, aardappelmousseline en een truffeljus. Wat was dit lekker zeg! Ik vond dit de lekkerste gang en ben stiekem van plan dit thuis ook eens te maken. 🙂 Als hoofdgerecht nam ik skrei met kruidenpanade, chorizo, citrusolie en  bloemkool. Als dessert nam ik hazelnootmerengue met een kersenbavarois, rumrozijnen en karamelijs. Ik zat echt al supervol maar bestelde toch nog een Latte Machiato, deze werd geserveerd met 3 friandises. Vol als ik zat at ik het toch gewoon op, gewoon omdat het zo lekker was. De friandises waren een citroenmacaron, chocolade petit four en boterkoek. Mjam, ik heb lekker gegeten! Soms mis ik het de bedrijf en de collega’s wel, het was altijd gezellig en ik had een stuk meer vrije tijd als nu maar.. Ze doen het prima zonder mij! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *