Den Haag, Hotspots

Deluca

Waar te vinden:
Adres: Passage 3-7,  2511 AB, Den Haag
Telefoonnummer: 070 364 2349
Website: http://de-luca.nl/

Ik heb getwijfeld of ik een review over Deluca zou schrijven. Wat doe je wanneer iets eigenlijk tegengevallen is? Schrijf je er dan nog over of doe je het niet.. Ik vind dat je (als blogger) eerlijk moet zijn en daarom doe ik het toch.

Na een middagje winkelen in Den Haag ben ik een tijdje geleden met een vriendin bij Deluca wezen lunchen. We zaten buiten met nog 3/4 tafeltjes. Onze drankjes werden opgenomen en we bekeken de lunchkaart. Manon ging voor het broodje carpaccio en ik voor het broodje met biefstukpuntjes, champignons, rode ui en geroosterde paprika. Na zo’n 10 minuten kregen we onze drankjes en ongeveer een half uur daarna kwam ons broodje. Niet echt vlot maar we zaten prima, dit was geen probleem voor ons.

De smaak van mijn broodje viel echt tegen. 1 Vette, pittige hap. Nou vind ik iets vrij snel pittig dus lag het ook aan mij maar ik proefde amper iets van de rest. Nou is dit natuurlijk mijn smaak maar het zou dan misschien handig zijn op de menukaart te vermelden dat het ‘pittige biefstukpuntjes’ zijn of iets dergelijks. De champignons waren helemaal volgezogen met vet en de biefstukpuntjes waren helemaal gaar en hierdoor droog. Jammer, ik had me erop verheugd. De hoeveelheid was wel goed, het broodje kostte €9,50 wat voor een broodje nog best veel is maar je krijgt een grote lunch. Het broodje carpaccio was wel lekker, al kan je hier volgens mij niet veel verkeerd aan doen.. De bediening was redelijk, hij deed wat hij moest doen maar straalde verder geen enthousiasme uit. Wanneer er geen interesse is vertel je ook niet zo snel wat je er écht van vind, al neem ik me voor dit voortaan gewoon te zeggen. De inrichting binnen vind ik wel erg mooi, het straalt luxe uit en is vrij ruim.

Deze ervaring viel tegen, hierdoor zou ik er niet snel terugkomen. Ik wil jullie niet meteen afraden hierheen te gaan, er staan veel verschillende gerechten op de menu kaart en de rest heb ik niet geproefd, daar zal ik dus niet over oordelen. 😉

deluca

2 thoughts on “Deluca

    1. Ja dat was wel een baalmomentje. Ja dit was het broodje carpaccio, die stond mooier op de foto dan mijn eigen broodje dus heb ik die gebruikt. Volgende keer beter.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *