Keukendagboek, Kokspraat

Dagboek van een kokkie

Hoii, het is al even geleden dat is voor het laatst een ‘dagboek post’ online zette dus hier is ie weer! 🙂

Vakantie
Het in inmiddels alweer 2015, wauw! Weer een ‘5’ in het jaargetal wat me altijd toch aan 1995 doet denken, 2015 is het jaar dat ik 20 word, yeeeaah! Ik ben nu weer voor de tweede week na mijn vakantie aan het werk. Kerstavond was het laatste diner dat we meegaven, hierna waren we tot 5 januari gesloten. Het was lekker even vrij te zijn van werk en geen verdere verplichtingen te hebben. 2 Weekjes gewoon helemaal niks doen en weer even tot rust komen kon geen kwaad! Avondjes met vrienden bij een vuurkorf kletsen, gourmetten met vrienden en familie, feestdagen, uitslapen, hmm.. Ik kon er wel aan wennen!

Werk
Toch, nu ik weer aan het werk ben vind ik het weer helemaal leuk. ’s Morgens wanneer ik opsta heb ik wel echt moeite uit bed te komen maar tegen de tijd dat ik op werk ben heb ik weer alle energie om er een mooie dag van je maken, lekkere dingen te produceren en ’s avonds ga ik weer met een tevreden gevoel naar huis. Ik ben voor het eerst meegeweest naar een catering op locatie. In een supermooi gebouw kookte we een 4-gangen lunch voor 50 gasten, dat was erg leuk en leerzaam om te doen.

School
Over school wil ik eigenlijk niet beginnen, ik had me voorgenomen een leuke post te maken, school is vooral chaotisch.. Halverwege het schooljaar weten de docenten nog niet eens wat we voor het examen krijgen, pffff.. Toch zal het vast net als elk schooljaar wel weer goedkomen, voor 1 deel van Nederlands weet ik al dat ik geslaagd ben, toch nog een lichtpuntje. 😉

Privé
Mijn privéleven is prima, ik heb niet heel veel tijd maar de tijd die ik heb besteed ik goed. Ik ga o.a. naar de sportschool, ben voor Eten met Roos bezig of ik kijk netflix, wat een uitvinding is dat! 8 Januari had ik 3 jaar met mijn vriend en dit hebben we oldskool in een pannenkoekenhuis gevierd. Aanstaande zondag ga ik met mijn werk naar The Park in Rotterdam als personeelsuitje, die week erna ga ik met mijn moeder en oma uit eten en zo zijn er nog wel wat meer leuke dingen om naar uit te kijken!

Hoe gaat het met jullie? Hard bezig met voornemens of net als bij mij gewoon door met alles? 🙂

kerst
Het kerstdessert: Passievruchttaartje, mandarijncompote, merengue, witte chocolade schots& mousse en choco crumble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *