Bijgerechten, Hoofdgerechten, Hoofdgerechten zonder vlees, Recepten, Soepen& salades, Voorgerechtjes

Cumelo salade met Cheeze Rebels geitenkaasburger en aardbei

Cumelo salade met allerlei lekkers, wat een feest. Deze salade is heerlijk zomers, wat hou ik van deze frisse smaken. Zoete aardbeien, een scherp randje door de ui en wat smeuïge avocadoplakjes, hier word je een gelukkig mens van. Mocht je het toch nog iets vullender willen maken kun je er wat brood bij serveren of wat peulvruchten als linzen of kikkererwten doorheen doen.

Cumelo salade met de geitenkaas burgers van Cheeze Rebels, allemaal nieuwe producten! De cumelo is een soort Italiaanse bolkomkommer, een soort kruising tussen een meloen en een komkommer, lekker verfrissend! De kaasburgers van Cheeze Rebels smelten niet wat het ideaal maakt om ze te bakken.

cumelo

Salade, bijgerecht

Aantal: 2 personen

Dit heb je nodig:

  • kwart cumelo
  • 2 grote handen gewassen veldsla
  • 1/2 avocado
  • kleine rode ui
  • 10 snoeptomaatjes
  • 10 aardbeien
  • 5 radijsjes
  • 2 cheese rebelz geitenkaas burgers
  • 5 el olijfolie + klein extra scheutje
  • 1 el azijn

Zo maak je het:

  • Snijd de schil van de cumelo, verwijder de pitjes en snijd de cumelo in blokjes. Haal met een lepel het vruchtvlees uit de avocado en snijd het hierna in plakjes. Maak de rode ui schoon en snijd het in dunne halve ringen. Haal het kroontje van de aardbeien en halveer ze, halveer ook de snoeptomaatjes en de radijsjes.
  • Roer de olie en de azijn door elkaar, dit word de dressing. Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak de kaasburgers 3 minuten per kant.
  • Maak ondertussen de salade op. Verdeel de sla over 2 borden en verdeel al het lekkers hierover. Leg de kaasburgers in het midden van de salade, eet smakelijk!
cumelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *