Keukendagboek, Kokspraat

Buon Appetito, Eten met Roos goes Italian!

Buon Appetito, Eten met Roos goes Italian!

Jaaaaaa! Eten met Roos is op vakantie, zo leuk! Terwijl ik dit typ is het woensdag en ben ik nog in Nederland maar als ik dit zondag plaats ben ik er al!

buon appetito

Hoewel afgelopen jaar heel leuk was, was het ook behoorlijk druk.

Vorige zomer ben ik voor het laatst met Bas op vakantie geweest en daarna hebben we eigenlijk alleen maar gewerkt. Het was vorige vakantie heel gezellig maar we zaten in Limburg en hebben echt elke dag regen gehad, zo vervelend! We hadden fietsen gehuurd en leuke uitstapjes gepland maar dit ging allemaal niet door vanwege het weer. Herinner je het nog, die periode dat het zo hard hagelde dat het hele stenen waren? Toen waren wij op vakantie in Limburg haha. In deze vakantie kregen we te horen dat het bod voor het huis was geaccepteerd en hierna hebben we dus stiekem al best veel spullen opgezocht. Het was dus wel vakantie maar toch ook weer niet écht. Hierna zijn we natuurlijk volle bak gaan verhuizen en klussen en met allebei een drukke baan zijn we nooit meer een weekeindje weg geweest of iets dergelijks.

 

Omdat we wel weer toe waren aan wat leuks gaan we dit jaar lekker 2 volle weken naar Italië. Écht even van de zon genieten en ontspannen. We verblijven in een super mooi authentiek hotel dat word gerund door een familie. Zo krijgen we de echte Italiaanse sfeer mee! Het hotel heeft 4 sterren dus de luxe is ook super fijn. We hebben ontbijt en diner er bij geboekt en een slaapkamer met zeezicht dus dat lijkt me echt fantastisch wakker worden. We zitten in het plaatsje Sorrento. In Sorrento worden de echte limoncello- citroenen gekweekt, ik hoop dat we ergens kunnen kijken hoe dit gemaakt word! En al dat lekkere Italiaanse eten, hmm! Ook willen we Pompeii bezoeken en de vesuvius spotten.

Heel leuk maar om écht even te ontspannen plaats ik even niks op Eten met Roos, alleen de sportschool recepten gaan door omdat ik deze van tevoren heb ingepland. Ondanks dat ik niks plaats ga ik wel lekker veel foto’s maken (en delen op instagram als het internet het toelaat?) en ik kom vast vol inspiratie met lekkere Italiaanse recepten terug.

Tot snel lieve lezers! X

Buon appetito

Foto’s zijn afkomstig van de site van ons hotel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *